Nem semmi: Zámbó Krisztián nem fogta vissza magát





Az énekes nem pontosan arra a látványra számított, amivel szembe találta magát az újonnan nyílt különleges kiállításon.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.05.26.
Zámbó Jimmy Madame Tussauds múzeum Zámbó Krisztián

Ha jól megnézzük a Zámbó Jimmyről mintázott viaszszobrot, bizony első nekifutásra nem biztos, hogy a király vonásait látjuk felsejleni, ez szúrt szemet a legendás énekes fiának, Zámbó Krisztiánnak is. Persze nagyon büszke arra, hogy Jimmy is helyet kapott a Budapesten megnyílt Madame Tussauds múzeumban, de Borsnak azért elárulta, hogy melyik testrészéről gondolja úgy, hogy mintaként szolgálhatott volna alkotó számára

"Az arcán lehetne még változtatni"

Egy csoda, ami apuval történik, elképesztő, hogy elérte, hogy ily módon odaköltözhetett az V. kerületi Madame Tussauds múzeumba. Nagyobb megtiszteltetés nem is érhette volna, ha élne, nagyon büszke lenne magára!”− ismerte el a szintén énekesi pályára lépő Krisztián, majd hozzátette: „Természetesen, nekünk is frenetikus érzés így látni, és tudom, hogy a készítők ember feletti munkát tettek a szobor elkészítésébe.”

Éppen ezért tisztelettel, de megjegyezném, hogy néhány részlettel nem vagyok teljesen elégedett, azt gondolom, az arcán még lehetne kicsit változtatni.

„Persze nem volt könnyű dolguk a kivitelezőknek, hiszen csak régi fényképekről dolgozhattak. Hogy a szeme még élettel telibb legyen, az öcsém, Szebasztián szemét mintázták le, az ő kékes árnyalata hasonlít leginkább apuéra, az enyém zöld. Jó lett volna, ha az én arcomból pedig az államat használják fel. Édesapám annyi idősen hunyt el, mint amennyi én most vagyok, 43 éves. A családunkban ez a genetika: negyven felett felszedünk pár kilót, ezért azt hiszem, az én fejszerkezetem, ha mondhatom így, tokám, áll most legközelebb apuéhoz” − fogalmazott a legidősebb testvér, aki kedvesét, Zsuzsikát is magával vitte a megnyitóra. 

Zsuzsikának zsánere lett volna Zámbó Jimmy. / Fotó: Facebook

Kedvese rágerjedt az úragondolt Jimmyre

Zsuzsikával tizenkét év alatt már sok mérföldkövet megéltünk, és azt hiszem, ez is egy emlékezetes pontja a kapcsolatunknak.

„Kicsit ő is közel kerülhetett apuhoz, láthatta, milyen testalkata volt, hogy olyan hosszú lábai vannak, mint nekem. Négyszemközt, nevetgélve meg is jegyezte, hogy bejön neki apu, mint férfi! Ez nekem is bók, hiszen egy vérből valók vagyunk, hasonlítunk egymásra apuval − tette hozzá jókedvűen Krisztián.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás