Sportolói múltjáról mesél Alekosz: durva, amit Kokóról állít





Az egykori valóságshow-hős gyakran mesél történeteket a múltjából, melyek fényében amolyan polihisztor szuperhősnek tűnhet rajongói szemében.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.05.12.
alekosz frizbi Hajdú Péter

Alekosz névjegyén már egy tollvonásnyi hely sincs, hiszen ember nincs ezen a sártekén, aki annyi mindenhez ért mesteri módon, mint ő. Akad viszont egy terület, melyről eddig vele kapcsolatban kevés szó esett, vagyis tulajdonképpen egyetlen szó sem. Ez pedig a sport… A görög korábban sosem állította, hogy valaha tehetségesnek mutatkozott volna bármiben, amihez mozogni kell, de most ennek az ideje is elérkezett.

Alekosz állítja, többször kesztyűztek egymással Kovács Kokó Istvánnal Fotó: Mediaworks archívum

Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívó ugyanis állítólag klubtársa volt Alekosznak, aki saját bevallása szerint igen tehetséges bokszoló volt, valamikor a 90-es években. A híresség erről a faramuci tényről Hajdú Péter műsorának felvételén rántotta le a leplet. A Frizbi TV házigazdája éppúgy nem akart hinni a fülének, ahogyan mi sem.  

Itt Törökbálinton van egy iskola, ahová én bokszolni jártam. Mondhatni itt kezdtem a 90-es évek legelején. Öregapám hordott ide át Érdről. Olyan jól ment itt nekem a bokszolás, hogy édesapám elvitt a KSI-be, vagyis a Központi Sportiskolába. 

Hát én ott a Kokóval edzettem együtt. Egymás mellett volt a szekrényünk.

Csak a lakatjának a színe volt más, de még a márkája is ugyanaz volt – kezdte a Frizbi TV YouTube-csatornáján péntek este élesedő műsor felvételén Alekosz, aki ezután még képes volt fokozni a meglepetést. 

Alekosz tehetséges bokszoló volt kamaszként Fotó: YouTube

Az edzők egyébként gyakran összekevertek minket, mert nagyon hasonlítottunk egymásra és most is hasonlítunk. Szerintem Magyarországon én hasonlítok rá a legjobban. Onnan ismerték őt meg az edzésen, hogy neki volt fülbevaló a fülében. Még a mozgásunk is nagyon hasonló volt. Ő egy picit más stílusú bokszoló volt. Picit sterilebb volt, én pedig az utcai vonalat hoztam, de tehetségben ott voltunk egymás mellett. Szép időszak volt! – idézte fel emlékeit a görög származású egykori valóságshow-hős, aki ha vonakodva is, de elismerte, hogy egykori klubtársa valamivel tehetségesebb volt a ringben, mint ő. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás