Nem így tervezte – meglepő titkokat árult el Bódi Sylvi





Miközben sokan irigyelték a Szerencsekerék 6,2 milliós nyereménye miatt, Sylvi elárulta, több szomorú és fájdalmas dolog is érte.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.05.10.
Módosítva: 2023.05.10.
Bódi Sylvi

Elképesztően játszott a Szerencsekerék hétfő esti adásában, ahol 6,2 millió forintot nyert Bódi Sylvi. A csinos modell ráadásul az elmúlt hónapokat Indonézia mesés vízpartjainál töltötte, szóval sokan szívesen cserélnének vele. Vagy mégsem? A 2002-ben Magyarországon az Év Playmate-jének megválasztott szépség ugyanis Instagram-oldalán elárulta: több szomorú és fájdalmas dolog is történt vele idén.

Fotó: Szabolcs László/Metropol

„Ez az indonéziai utazás eredetileg csak 5 hetesnek indult január végén…, de időközben nagyon sok minden történt… Meghalt a 17 éves Simba macskám, változások zajlottak le a magánéletemben, lemondtak egy nagyobb tévés munkámat… Míg otthon szomorú és fájdalmas dolgok történtek, Bali csak szeretetet adott, számtalan jó dolog történt velem, egyre több megkeresés és lehetőség érkezett resortoktól és szörfös vonalon… Az élet egyértelműen mutatta az irányt: Indonéziában kell maradnom, itt van most dolgom”

– írta Bódi Sylvi. Majd így folytatta:
„3 éve nem jártam itt, s eltelt úgy 3 év az életemből, hogy nem csináltam azt, ami engem a legjobban tölt, nem szörföztem. Jelentem: kinyaraltam, kiszörföztem magam, feltöltődtem, és a lelkem újra boldog.”

Ugyanakkor a csinos modell már eltervezte, nem vár újabb három évet, hogy visszatérjen a szörfparadicsomba.

„Életemben először a szörfdeszkáim nélkül utazom haza, ami annyit jelent, hogy még az idén vissza szeretnék menni Balira”

– avatta be tervébe a követőit.

Bódi Sylvi őszinte mosolyú, sugárzó tekintetű fotóját és teljes bejegyzését ITT találod. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás