Bódi Sylvi végre elárulta, kivel ment a szörfparadicsomba

A csinos modell rajongóit megöli a kíváncsiság, annyira szeretnék tudni, kivel utazott kedvencük szörfözni.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.04.02.
Bódi Sylvi

Bódi Sylvi január végén utazott Balira, ahonnan átruccant a szintén Indonéziában található Sumbawára. Itt található a Lakey Peak, melyről a csinos modell állítja: kimondottan szörfösöknek való hely. S hogy kivel kelt útra, hogy hódoljon a szenvedélyének? A 2002-ben Magyarországon az Év Playmatejének megválasztott szépség erről is ír friss Instagram-bejegyzésében.   

Fotó: Szabolcs László / Metropol

„Mesélek egy kicsit Nektek a sumbawai kiruccanásomról, ami sajnálatos módon a végéhez közeledik. (…) Harmadjára vagyok ezen a helyen, de sosem egyedül jöttem ide, s bevallom, most egy kicsit hezitáltam, hogy be merjem-e vállalni ezt az utat egyedül… Mégiscsak egy erősen muszlin vallású sziget… Nőként egyedül idejönni tartogathat némi kockázatot… Végül úgy döntöttem, hogy leteszem ezt a »biztonsági játékos« szerepet, kilépek a komfortzónámból, s útnak indulok. Áldom az eszem, hogy így döntöttem, mert újra bebizonyosodott számomra, hogy ha az ember mer, akkor szinte mindig nyer.”

S hogy mivel telnek Bódi Sylvi napjai? A friss bejegyzésben a napi rutinját is megosztotta a szexi szépség.

„Hajnal 5-kor kelés, félóra nyújtás, majd még pirkadat előtt elindulok a tengerpartra, hogy az első legyek a vízen. Imádom nézni, ahogy ébredezik a természet és megjelennek az első hullámok. 6-tól 8-ig szörfözés, rögtön utána egy friss kókuszlé, zuhany, reggeli (rántotta + avokádó + chili), kis pihenés, majd ebédidőben vagy kora délután még egy szörf, utána egy kis online tevékenység a függőágyból végezve (…), tengerparti séta naplementében, kora este vacsi (hal + saláta, egy kis rizs), 9 körül fekvés, hálát adva, hogy megint egy csodálatos napom volt.”

Bódi Sylvi teljes bejegyzését – a friss fotójával együtt – ITT tudod megnézni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás