Mindenki rémálma: borzalmas halálközeli élménye volt Bódi Sylvinek

Már 12 éve hódol a hullámoknak, és azóta rengeteg szörfparadicsomban megfordult az egykori szépségkirálynő. Szívesen mesélt a HOT! Magazinnak az extrém kalandjairól.

Megosztás
Szerző: Metropol
2021.07.22. 16:30
fulladás

Sok minden motiválhatja az embert – nincs ezzel másképp Bódi Sylvi sem, akit nem akármilyen aggály ösztönzött a szörfözés kipróbálására.

Azért vonzott ez a sport, mert volt egy félelmem: rettegtem a fulladástól. Ezt szerettem volna leküzdeni, mert nem jó, ha az ember a félelmei miatt korlátozott életet él. Még vízbe sem szerettem bedugni a fejemet, és nem mertem lemerülni. Ennek a legyőzése volt a fő motivációm – kezdte a HOT!-nak a modell. – Átéltem halálközeli élményeket. Volt, hogy a hullám nagyon odavágott a korallzátonyhoz, megsérültem, nem kaptam levegőt, és ki kellett menteni. Amitől féltem, azzal szembesültem is, de valahogy mindent túléltem. Mindemellett időközben ez az egész egy olyan csodálatos szerelemmé változott, amire előtte sose gondoltam volna. Ezért érdemes legyőzni a korlátainkat. Sokszor egy olyan dolog, amitől rettegsz vagy tartasz, az vezet egy ilyen óriási szenvedélyhez.

Ma már el sem tudná képzelni az életét szörfözés nélkül, ami a személyiségére is nagy hatással volt.

Nagyon sok türelem, kitartás és alázat kellett ahhoz, hogy megtanuljam ezt a sportot. Még most, 12 év szörfözés után se merem azt mondani, hogy jól szörfözök, mert ez egy folyamatos tanulás, egy hosszú út és egy életen át való fejlődés. Nagyon nehéz ez a sport. Maga az óceán egy nagy tanítómester. Az erejével szemben alázatosnak kell lenni, tisztelni kell a vizet, hiszen hatalmas és elementáris energiája van. Nem szabad nagy egóval nekifutni.

Még nem teljes a lista

Nagyon sok helyre eljutott már Sylvi, de azért így is akad néhány olyan terület, ahol még nem próbálta ki a hullámokat.

Nagyon szeretnék eljutni egyszer Chilébe! Ott hidegebb a víz, de azt mondják, hogy nagyon jók a hullámok. De ezenkívül is van még pár tétel a listámon! – árulta el a lapnak a híresség.

 

Ezeket olvastad már?
Te is meglepődsz Curtis legújabb rajongóját látva – Fotó

Te is meglepődsz Curtis legújabb rajongóját látva – Fotó

Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik