Kiderült Lajos herceg bájos titka, az apjára ütött





Az öt éves hercegnek már most szívmelengető válasza van a „Mi leszel, ha nagy leszel?” kérdésre.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.27.
brit királyi család III. Károly király Vilmos herceg

III. Károly királlyá koronázását sokan azért is várták, mert a nagy eseményen végre újra láthatta a nagyvilág Vilmos és Katalin gyerekeit – márpedig Saroltától és Lajostól mindig számítani lehet valami aranyos megmozdulásra vagy egy kis csintalanságra. A koronázást követően a család egy önkéntes programon vett részt, ahol Lajos az álmairól is kotyogott – írja a Mirror.

Fotó: AFP

A walesi hercegi család egy közösségi ház felújításában vett részt: míg Vilmos herceg és legidősebb fia, György fúrt és egy markolóval dolgozott, addig a két kisebb gyerek Katalin felügyelete alatt a veteményes kerítését festette. Ekkor kérdezték meg Lajost, hogy felnőttkorában szeretne-e festő lenni, mire a herceg magabiztosan rávágta: nem, ő vadászpilóta lesz – épp, mint egy ideig az édesapja vagy a nagyapja.

A festést követően Lajos kikönyörögte, hogy a bátyjához hasonlóan ő is felmászhasson Vilmoshoz a markolóba, majd íjászkodott is, végül pedig a többi dolgos gyerekkel együtt megkapta a jutalmát: tábortűz felett olvasztott pillecukrot ehettek csokis keksszel.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás