III. Károly királyt manipulálta Katalin hercegné? Durva, mire derült fény!

A királyi szakértők szerint a koronázáson látszólag minden rendben volt, de valójában Katalin és Vilmos aratta le a babérokat.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.16.
Katalin hercegné Károly király koronázás manipuláció Vilmos herceg

Katalin hercegné és Vilmos herceg manipulálhatta Károlyt, állítja egy királyi szakértő. Úgy látja, hogy a házaspár ellopta a showt III. Károly király elől a koronázás napján és inkább az önreklámra koncentrált.

Vilmos és Katalin, család
Katalin és Vilmos minden mozdulatára kíváncsiak a királyi család követői – Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images

Sarah Vine királyi kommentátor feltette a költői kérdést: „Javítsatok ki, ha tévedek, de nem Károly királyról és Kamilla királynőről szólt a koronázás?” Ehhez képest azt tapasztalta, hogy tele van az internet olyan videókkal, amelyek Katalinról és Vilmosról, valamint az egyébként bájos gyermekeikről szólnak. „Szépek, és ők tényleg egy idilli család” – nyilatkozott Sarah, aki ugyanakkor manipulatívnak találja a reflektorfénybe került megjelenésüket és azt, hogy több hír jelent meg róluk, mint a nap „főszereplőiről”.

Többen azt is megjegyezték, hogy miattuk borult fel a koronázás menetrendje, mert Wales hercege és hercegnéje állítólag késve érkezett meg a Westminster-apátsághoz. A tervek szerint Károlyék előtt kellett volna megérkezniük a koronázási ünnepségre, de késtek, ezért az uralkodónak és feleségének a hintóban kellett várakozni egy rövid ideig.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás