RETRO RÁDIÓ

Károly és Kamilla szerelme: mindig is több volt egy szeretői viszonynál





Így kezdődött, most mindent megtudhatsz Károly és Kamilla kapcsolatáról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.06.
Módosítva: 2023.05.07.
szerelem Károly király románc Kamilla

A Bors jóvoltából visszatekinthetünk Károly és Kamilla szerelmének történetére!

Ekkor találkoztak először

Egy lovaspólómeccs Windsorban, 1970-benIII. Károly (akkoriban még Károly herceg) ekkor pillantotta meg először Kamilla Parker-Bowles-t, és azonnal mély, zsigeri vonzalmat érzett iránta. Kamilla sem volt közömbös az akkor 22 éves herceg iránt, és a lovasesemény után egyből randevúzni is kezdtek. Egy éven keresztül együtt is voltak nagy szerelemben, ám Károly 1971-ben csatlakozott a Brit Királyi Haditengerészethez, így a románcnak egy csapásra vége szakadt.

Károly és Kamilla útjai akkor elváltak egymástól, és még egyikük sem gondolta, milyen szövevényes szerelmi történet főszereplői lesznek néhány évvel később!

III. Károly király, Kamilla királyné, AFP
Fotó: AFP

Károly és Diana is más mellett kereste a boldogságot

Kamilla volt az, aki látszólag hamarabb túllépett Károlyon. 1973 júliusában feleségül ment Andrew Parker Bowleshoz, a brit hadsereg egyik befolyásos tisztjéhez, aki korábban Károly herceg húgával, Anna hercegnővel járt. Összeérnek a szálak! Kamilláról egyébként egy korábbi iskolatásra azt nyilatkozta, hogy mindenképpen szeretett volna kifogni egy gazdag férjet, ugyanis szórakozni szeretett volna, de ugyanakkor jól is akart házasodni, mert véleménye szerint az lett volna a világ legszórakoztatóbb dolga. 

Károly négy évvel később, 1977-ben találkozott először Dianával, korábban csak telefonon beszéltek, nem mellesleg Károly akkoriban Lady Sarah McCorquodale-lel járt. A 16 éves Diana mégis azonnal elbűvölte őt, olyannyira, hogy szakított is Sarah-val. Az esküvőt 1981. július 29-én tartották a Szent-Pál-székesegyházban. Diana már akkor féltékeny volt Kamillára.

Kamilla szeretőként tért vissza

Bár Károly és Diana házassága eleinte tündérmesébe illőnek tűnt, Károly vonzalma cseppet sem csillapodott Kamilla iránt, Diana pedig egyre féltékenyebb lett. 1989-ben a cicaharc odáig fajult, hogy egy nagyszabású, elegáns partin Diana állítólag megállította Kamillát és a következőket mondta neki:

Kamilla, csak szeretném, ha tudnád, mindent tudok rólad és Károlyról, nem ma jöttem le a falvédőről.

 Kamilla erre állítólag ezt válaszolta:

– Mindened megvan, amit csak akartál. A világon minden férfi a lábaid előtt hever, és van két gyönyörű gyermeked. Mit akarsz még?

 – A férjemet – felelte Diana.

A teljes cikket a Bors oldalán olvashatod el.

Koronázás III. Károly és Kamilla hírtv
A koronázás élőben a Hír TV-n! Háttérsztorik, szakértők – minden a királyi családról! Kapcsolj május 6-án a Hír TV-re, ahol élőben követheted III. Károly koronázását! Fotó: hírtv

 





 





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás