„Egy izgalom volt az egész hetem!” – Olaszországban tartózkodó unokájáért aggódott Pásztor Erzsi





A színésznő mögött nehéz időszak áll, lánya és unokája is Itáliában tartózkodott az esőzések és az árvíz idején.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.05.23.
Pásztor Erzsi árvíz unoka

Az utóbbi napokban ijesztő hírek és képkockák érkeztek az Olaszországot sújtó természeti katasztrófákról. A szűnni nem akaró esőzések hatalmas károkat okoztak Emilia-Romagna tartományban, ahol az áradások mostanáig 14 emberéletet követeltek és 36 ezer embert kényszerítettek arra, hogy hátrahagyják otthonukat. 

Hatalmas károkat okozott az árvíz Olaszországban Fotó: Bors

 

Voltak olyan régiók, ahol a házak tetejéig ért a víz, autókat, bútorokat sodort magával az ár. A tartományban megkezdődött a víz levonulása és elkezdődtek a helyreállítási munkálatok, ám az ott élők még nem lélegezhetnek fel. Az árvíz sújtotta területeken vörös riasztás van érvényben a lehetséges földcsuszamlások miatt, vannak települések, amelyek teljesen körbezárt a víz, így az emberek ottragadtak, ráadásul telefonhálózat sem működik.

 

Pásztor Erzsi nagyon aggódott

Mindezek fényében nem csoda, hogy Pásztor Erzsi aggódik az unokája miatt, aki jelenleg is Olaszországban tartózkodik és akit nemrégiben édesanyja meglátogatott.

Egy izgalom volt az egész hetem!

– kezdte a Metropolnak a Jászai Mari-díjjal kitüntetett színésznő, aki az olaszországi helyzetről csak a televízióból értesült, mialatt a lánya és az árvíz sújtotta térségtől nem messze tartózkodott.

– A lányom tegnap jött haza Észak-Olaszországból, de még nem tudtunk beszélni, mert én Szlovákiába utaztam előadásra. Annyit tudok, hogy szerdán hagyta el Magyarországot, Milánótól 60 kilométerre volt és hétfőn jött vissza, ez idő alatt nem állt el az eső. Mondtam neki, hogy csináljon képeket, azt kérdezte, hogy: Hol? A plázában? Oda mentek ebédelni, mert nem tudtak kint létezni. Szerencsére a barátnőjénél, ahova ment nem volt katasztrófahelyzet, de kibírhatatlan az is, hogy szakadatlanul esik az eső. Szerencsére baj nem történt velük, mert akkor már tudnék róla, de a részleteket egyelőre nem ismerem – mondta lapunknak, s elárulta, lánya autóval tette meg az Olaszországba vezető utat. Henrietta azért döntött az utazás mellett, szeretett volna szemtanúja lenni a lánya élete egyik nagy mérföldkövének.

Amiatt viszont nagyon boldog vagyok, hogy az unokám befejezte az egyetemet! Öt évre abbahagyta, de most megkapta a diplomáját. Teljesen odavagyok és nagyon büszke vagyok rá! Én is szerettem volna menni, de előadásaim voltak ezalatt az idő alatt

 – tette hozzá Pásztor Erzsi, s bízik abban, hogy az Itáliában fennálló helyzet hamarosan javulni fog.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás