Ezért romlott meg Pásztor Erzsi kapcsolata a lányával





Őszintén vallott a színésznő az évekig tartó haragos viszonyról.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.02.27.
Pásztor Erzsi válás békülés

Sokáig volt haragban Pásztor Erzsi a lányával, aki az édesanyját okolta szülei válásáért. Mára azonban rendezni tudták a kapcsolatukat. A Kossuth-díjas színésznő a Sorry! magazinnak elárulta, milyen nehezen viselte, hogy évekre megromlott a kapcsolatuk.

Miután elváltam Holl Istvántól, a lányunk, Henriette megorrolt rám, ő ugyanis nagyon apás volt. Nagyon sokáig úgy érezte, hogy a válásunk az én lelkemen szárad. Mostanra viszont, lekopogom, olyan jó a kapcsolatunk, hogy jobb már nem is lehetne. 

 

Pásztor Erzsi
A színésznő boldogabb már nem is lehet, hogy újra egymásra találtak lányával (Fotó: Nagy Zoltán)

Henriette sokáig nem szerette azt sem, hogy az édesanyja színésznőként dolgozik, de mára ez is teljesen föloldódott benne. Sőt, örömmel veszi a sikereit, és büszke rá. A béküléshez minden bizonnyal az is hozzájárult, hogy közben ő maga is elvált, ráadásul a második férje meghalt, így több csapás is érte. 

Most érzem csak, hogy újra egymásra találtunk, mennyi minden van benne belőlem. Komolyan mondom, ez olyan gyönyörűség nekem, hogy elmondhatatlan. Soha nem erőltettem rá magam, hiszen neki teljesen más természete van, de rendkívül boldog vagyok, hogy végre egy húron pendülünk, nagyon egyformán jár az agyunk szinte mindenben

– fogalmazott a színművésznő, aki azt is elárulta, hogy nem volt könnyű a várandóssága, ugyanis mind a kilenc hónapon át veszélyeztetett terhes volt.

Semmit nem volt szabad csinálnom. Amikor a férjem nem volt otthon, elment vidékre játszani, lefürödtem, aztán lelógattam a lábamat az ágyról, hogy amikor hazaér, majd ő megmossa nekem, ugyanis nem volt szabad hajolnom. Emlékszem, ha leejtettem a födőt, a földön hagytam

– idézte fel a nehéz időket Pásztor Erzsi, aki elárulta: szinte lehetetlen volt az ő temperamentumával naphosszat feküdni

A lányom apja minden órában hazatelefonált, hogy érdeklődjön a hogylétem felől. Édesem! Nehogy csinálj valamit!

– emlékezett vissza a színésznő, aki a szülés után hamar visszatért a színpadra, és azóta is szüntelenül játszik, amivel óriási sikert és népszerűséget szerzett.





 





Ezeket olvastad már?
Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás