Családalapítási terveiről vallott Mohamed Fatima





Mohamed Fatima féltve őrzi a magánéletét. Két évvel ezelőtt házasodott össze Gáborral, akivel azóta is boldogan élnek. Sőt! Már a családalapítást tervezik, és reméli, hogy mielőbb anyai örömök elé nézhet.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.05.13.
Módosítva: 2023.05.13.
Mohamed Fatima fekete vonat család

Mohamed Fatima magánéletéről nem sokat lehet tudni. Közösségi oldalán is a szakmai életén kívül csak keveset oszt meg követőivel, arról azonban két évvel ezelőtt boldogan számolt be, hogy férjhez ment. Nemrég egy hosszú szakasz zárult le az életében, új zenekart alapított, ennek kapcsán adott interjút a Ripostnak, melyben elárulta, férjével a családalapítást tervezgetik.

"Gáborban találtam meg azt a férfit, akire mindig is vágytam, aki mellett boldog vagyok. A férjem a lelki társam, maximálisan kiegészítjük egymást. 

Három éve alkotunk egy párt, még a pandémia idején ismerkedtünk meg, ám a helyzet nem engedte meg, hogy randizgassunk, így a mi esetünkben felpörögtek az események, gyorsan összeköltöztünk. 

Édesanyám mindig azt mondta nekem, az ember lakva ismeri meg a másikat, és ez így is volt – mesélte a lapnak.

"Azóta együtt élünk, és már két éve hivatalosan is összekötöttük az életünket. Gábor előtt már vágytam a békességre, a nyugalomra, mert egy rossz kapcsolat után hosszú ideje nem volt párom. Mindig tudtam, csak olyan férfihez megyek feleségül, aki megbízható, mint a férjem" – mondta boldogan, majd azt is elárulta, készen állnak egy kisbaba érkezésére.

Mohamed Fatima és férje
Két évvel ezelőtt kötötték össze hivatalosan is az életüket. Fotó: Süveges Noel

Nagyon szeretem a gyerekeket, és hogy úgy mondjam, dolgozunk a „témán”, mert szeretnék babát. 

Már a 42. életévemhez közeledem, örülnénk, ha még ebben az évben össze is jönne. Bár eddig sem azért nem szültem, mert nem akartam, csupán nem volt meg hozzá a tökéletes társ. Úgy hiszem, mindennek rendelt ideje van. Ha mégsem adatik meg nekünk, akkor azt sem vetem el, hogy örökbe fogadunk egy gyermeket, ezt is a sorsra bízom" – fűzte hozzá.

 

A januári balhé óta nem találkozott L.L. Juniorral és Beat-el

Hetekig a Fekete Vonat nagykoncertje körüli botránytól volt hangos a sajtó. A zenekar visszatérése olyannyira nem sikerült jól, hogy a tagok közvetlenül a fellépés után egymásnak estek. A részleteket ugyan nem hozták nyilvánosságra, de annyit lehet sejteni, hogy az anyagiakkal kapcsolatos a nézeteltérés. Az énekesnő kimaradt a botrányból, azóta sikerült tovább lépnie, és ma már csak a jó dolgokra emlékszik.

Életem eseménye volt, semmi nem tudja beárnyékolni. Pozitív ember vagyok, épp ezért nem álltam bele a koncert utáni harcba, ami az újságokban jelentek meg. 

"Gyerekkorom óta ismerem mind a két srácot, ez a 25. éve tartó Fekete Vonat életérzés, amiért nagyon hálás vagyok, az első szakasza volt az életemnek, a felnőtté válásunknak, de lezárult, és nem szeretek senkire semmit sem dobálni. Azt kívánom nekik, hogy legyenek sikeresek" – mondta Fatima. 

"A szívemben minden helyre állt, nincs harag. Személyesen még egyikükkel sem találkoztam azóta. Mindig a jó dolgokra kell emlékezni, csak úgy tudok előre haladni, a rosszakból pedig tanulni kell, én lezártam mindent" – mesélte a lapnak.

Fekete Vonat
A januári visszatérésük botrányba fulladt. Fotó: Fekete Vonat

 

Barátaival alapított zenekart

Fatima úgy érzi, a magánélete és a karriere is kezd úgy működni, ahogy azt mindig szerette volna. FatimaYolSoul néven új zenekart alapított, hamarosan a közönség előtt is debütálnak.

A fiúk kiegészítik azt a hiányt, amit eddig kerestem. Nem új keletű a barátságunk, gyerekkorunk óta ismerjük egymást, például Balázs Elemér testvérével, Balázs Józsikával együtt nőttünk fel a nyolcadik kerületben, Petivel Dopeman-en keresztül ismerkedtem meg. És még a zenekarhoz tartozik Czibere Józsi és Radics Józsi, akik szintén nagyszerű zenészek. A zene a motivációnk, és az a legfontosabb, hogy tudjunk jó zenéket csinálni, és ezáltal adni az embereknek. Június 16-án a 8. kerületben egy szabadtéri eseményen több zenekar mellett mi is fellépünk, ott fogjuk képviseltetni először magunkat – mesélte.

FatimaYolSoul
FatimaYolSoul néven alapított új zenekart.  Fotó: Kiss Krisztiii 

Fatima bevallja, bár van benne egy kis izgalom, hogyan sikerül az együttműködésük, de hisz a zenekarban.

Ez olyan, mint a szerelem, kicsit tartunk az újtól, hiszen nem tudjuk, mit hoz majd magával. Bízom ebben a produkcióban, mi két lábbal a földön akarunk maradni és zenélni abból, ami nekünk van – mondta.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás