RETRO RÁDIÓ

"Reggel 5-ig megittam 54 pohár whiskyt" - Kökény Attila őszintén vallott függőségéről





Kökény Attila kendőzetlenül vallott függőségéről.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.04.22.
Kökény Attila függőség alkoholizmus videó

A Megasztár egykori felfedezettje saját bevallása szerint annyit ivott, hogy maga is azt gondolta, hamarosan belehal. Kökény Attila a rengeteg tivornya után jött rá, hogy le kell állnia, különben mindent elveszíthet.

Nehéz éveken van túl az énekes Fotó: Bors

Kökény Attila drámai vallomását Hajdú Péternek a Frizbi TV YouTube csatornáján láthatták a nézők, melyből az is kiderült, hogy a négyszeres nagypapának azért is keményen küzdenie kellett, hogy felesége megbocsássa neki hűtlenségét.

Filmszakadásig ittad magad?

– szegezte a kérdést Hajdú Péter az énekesnek, mire Attila őszintén elmondta:

Hát volt olyan is igen, amikor filmszakadásig, igen. Egyszer számolta egy leányzó 25 éves voltam és hát nagyon-nagyon ment a buli meg a pia, meg a minden és strigulázta a whiskyt. Akkor este 10-től reggel 5-ig megittam 54 whiskyt

Kökény szerint ez hozzátartozik a zenész életmódhoz, de az elmúlt években teljes fordulatot vett az élete. Feleségével Arankával már 25 éve házasok, a kölcsönös bizalom és szeretet pedig minden nehézségen átsegítette őket. A Megasztár előtt azonban komoly válságba került a házasságuk, kiderült ugyanis Attila hűtlensége. A négyszeres nagypapa mára mind lelkileg mind testileg igyekszik foglalkozni magával. Az énekes azt is elmondta, hogy a hite segítette abban, hogy hosszú idő után megszabaduljon a káros szenvedélyeitől.

A cigarettáról abszolút, teljes mértékben leszoktam és most már gyakorlatilag két éve nem ittam, nem voltam részeg. Egy-egy pohár pezsgőt megiszom, egy-egy pohár bort megiszom, ha elmegyünk valahova. Tehát nem kell felállnom, hogy féljek attól, hogy nem iszom, nem rúgok be, mert tényleg teljesen megszabadultam tőle.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás