Less be a luxusotthonba: tiéd lehet Dukai Regina lakása





Dukai Regina lakását nézegetve nem kérdés, hogy a modellnek kifinomult ízlése van. Most azonban áruba bocsátotta a luxuskecót, amiért súlyos milliókat kér.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.04.23.
Módosítva: 2023.04.23.
Dukai Regina luxus álomotthon

Ugyanolyan tipp-topp Dukai Regina otthona, mint amilyen maga a 39 éves modell-énekesnő. A Bors szúrta ki, hogy megválik gyönyörű lakásától, ami már sokak számára lehet ismerős, hiszen az elmúlt években számos olyan felvételt találhatunk az Instagram-oldalán, amelyek az otthonában készültek.

Regitől már megszokhattuk, hogy influenszerként gyakran reklámoz ruhákat vagy a szépségipar különböző termékeit, melyek befotózásához rendszerint otthonát „használja”. Ezáltal sokan emlékeznek például azokra a fényképsorozatokra, amelyek lakásának egyik szegletében, a tükör előtt készültek, amikor is egy ruhamárka darabjait fotózta le viselet közben. Ahogy az sem egyszeri alkalom volt, amikor épp egy csodálatos desszert végeredményét mutatta meg a konyhájában.

Dukai Regina
Dukai Regina otthona olyan, mintha egy katalógust lapoznánk – Fotó: TV2

Egy biztos, az Instagram egyik legkedveltebb hazai szereplője a tisztaságot árasztó fehér szín rabja, ami otthonának is meghatározó színe. A mosogatóban hegyekben álló mosatlant, kicsorduló szennyes-tartót, az előszobában sorakozó cipőket ne is keressünk! Az ő esetében igaz a mondás: rend a lelke mindennek, hiszen csak ott folyhat eredményes munka, ahol nincs kupi, ez teszi igazán kiegyensúlyozottá az embert.

Ám hiába a sok emlék, ami otthonná tette a helyet, Regina most mégis megválik álomotthonától. Döntését befolyásolhatta, hogy időközben családot alapított. A szépség 2021 decemberében jelentette be, hogy párja közel 3 év után megkérte a kezét, a gyűrűjét is egy bejegyzésben mutatta meg. Tavaly pedig újabb csodálatos hírrel jelentkezett: gyermeket vár. A nagy bejelentések ezzel még nem értek véget, ugyanis kislánya születése előtt – aki tavaly decemberben jött a világra – Regina összeházasodott szerelmével.

Férjével azóta új otthont vásároltak, ezért is vált eladóvá a modell korábbi lakása, ahol éveken át élt és álmodozott a családalapításról, a terveiről. Ezért pedig súlyos milliókat kér, közel 65 millió forintot kell fizetnie annak, aki birtokba venné a másfél szobás, 45 négyzetméteres budapesti, közelebbről rákosszentmihályi csodalakot.

Dukai Regina eladó rezidenciáját ide kattintva lehet megcsodálni, mielőtt az új tulajdonos birtokba venné.





 





Ezeket olvastad már?
Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Szakács Gergő szerint elhunyt nagymamája velük van

Szakács Gergő szerint elhunyt nagymamája velük van

„Nagyon sajnálom” – szomorú bejelentést tett közzé terhes pocakkal Lékai-Kiss Ramóna

„Nagyon sajnálom” – szomorú bejelentést tett közzé terhes pocakkal Lékai-Kiss Ramóna

Tündéri hobbi: Radics Gigi elárulta, mit szeretnek legjobban a kislányával közösen csinálni

Tündéri hobbi: Radics Gigi elárulta, mit szeretnek legjobban a kislányával közösen csinálni

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás