Különleges ruhakölteményekkel rukkolnak elő hétről hétre A Dal női főszereplői





A Duna show-műsorainak háziasszonya, Rókusfalvy Lili nemcsak a televíziózás, hanem a magyar divat szerelmese is. Nem rejti véka alá nőies idomait Wolf Kati sem, aki a kislányostól a szexis darabokig szintén mindenevő a divatban. Lássuk, milyen különleges szettekben tündökölnek a sztárok A Dal színpadán!



Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.04.28.
Módosítva: 2023.04.28.
a dal 2023 VUK Wolf Kati

A döntőhöz közeledik A Dal 2023, a Duna csatorna legnézettebb zenei műsora, melyben hamarosan kiderül, kié idén a legjobb dal. A Duna dalválasztó show-műsorának háziasszonya, Rókusfalvy Lili, és a zsűriben egyedüli nőként széket kapó Wolf Kati is imádja a csinos ruhadarabokat, mi több, vékony alakjuknak köszönhetően szinte tökéletesen áll a legtöbb összeállítás rajtuk. A következő összeállításban megmutatjuk, melyek voltak a kedvenceik a dalválasztó műsorban. 

Rókusfalvy Lili
Lili szereti az extrém darabokat, és jól áll neki szinte bármi Fotó: MTVA

Rókusfalvy Lili a tánc és a divat szerelmese

Táncos múltja miatt számos káprázatos darabot viselt már, és imádja, hogy A Dal műsorvezetőjeként a legkiemelkedőbb, a divatvilágban nemzetközileg is elismert hazai tervezők darabjait öltheti magára. Nem csupán az idei, a 2020-as műsorban is igazi ruhakölteményeket hordott, mint például ez a buggyos ujjú, flitteres szett. Az összeállítás megmutatja, hogy a formális, letisztult, kissé maszkulin vonalvezetés – a tökéletes arányok megtartásával – fényes és csillogó felületekkel kombinálva, hogyan válik csodálatos női ruhává. A kiegészítők erre az egységre erősítettek rá.

Wolf Kati kislányos szettje

Akár a Vukot is énekelhette volna Kati ebben a szettben, miután a ruha vonalvezetése a kislányruhákra emlékeztető, tudniillik az énekesnő kisiskolásként énekelte el az ikonikus dalt. Az üde zöldessárga színű ruci jól megy a szőke hajához, visszafogott, de stílusos megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

A Dal 2023 zsűrije
Kati ruhája igazán egyedi volt itt is Fotó: MTVA

Lábak a fókuszban

Lili már említett táncos múltja is teheti, de mindenképp említésre méltóak a műsorvezető gyönyörű alakú, formás lábai, melyre ez az öltözék felhívja a figyelmünket. A „kis fekete” selyemruha, néhol lyuggatott felsőrésszel kifejezetten fiatalossá varázsolja a kétgyermekes anyukát, Lili magassarkúja pedig megnyújtja alakját. Jó választás a kissé „szőrözős” lábbeli is!

Tökéletes alakot kölcsönöz Lilinek ez a „kisfekete” Fotó: MTVA

Nőies nagyestélyi, akár egy „szirénruha”

Gyönyörűen festett Wolf Kati ebben a korallos-rózsaszín nagyestélyiben, szinte már-már sellőként libbent át a színpadon a bevonuláskor. Ebben az adásban remekül eltalálta a stylist, miként hozza össze a sportosan elegáns férfi zsűritagokat a nőies vonalú, esti viseletekkel. Mind Katin, mind Lilin ezek voltak a legkiemelkedőbb választások. 

A minták és a sötét színek domináltak a zsűrin, de színfoltként Kati csábító ruhája kitűnt a többi közül Fotó: MTVA

Rakott görögös

Ezt a csodás finálés ruhát az antik görög világ szobrai ihlették az Égei-tenger kék színében. A lágy, pliszírozott redők, a szabadon hagyott váll, a női alakot finoman kiemelő részletek színben azonos gyöngyözéssel váltak igazán nemessé és exkluzívvá. A műsorvezető sötét színű, hosszú hajával és törékeny alakjával tökéletes lett az összhang.

A közepesen zöld pliszírozott ruci remekül állt Lilinek a tavalyi döntőben, igazi finálés viselet! Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A konty és a virág esete Wolf Katival

Személyes kedvencünk Katitól ez a ruci, amely a fekete estélyik királynője is lehetne, pláne az énekesnő hosszú, kontyba fogott hajával és szabadon hagyott vállaival. A hatalmas „vállvirág” pedig szépen egészíti ki a ruha letisztult eleganciáját. Imádjuk!

 





 





Ezeket olvastad már?
Pokorny Lia: „Csak így bírjuk elviselni egymást... egy jó válás után!”

Pokorny Lia: „Csak így bírjuk elviselni egymást... egy jó válás után!”

"Lett még egy babád?" - újra kisbabájáról posztolt Kiss Ramóna

"Lett még egy babád?" - újra kisbabájáról posztolt Kiss Ramóna

„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás