RETRO RÁDIÓ

Kulcsár Edina elárulta, hogy ki választott nevet születendő kislányának





Kulcsár Edina és G.w.M sokat töprengtek, mire megtalálták a tökéletes nevet születendő kisbabájuknak. Vajon kinek az ötlete volt?



Megosztás
Szerző: BB
Létrehozva: 2023.04.20.
Módosítva: 2023.04.20.
Kulcsár Edina gyermek névválasztás kislány G.w.M. számmisztika

A Varga–Kulcsár házaspár már nagyon várja érkező gyermeküket, Edina bármikor megszülhet.

Az újdonsült házaspár tavaly osztotta meg a gólyahírt, hogy újabb taggal bővül a családjuk. Azóta már azt is tudjuk, hogy Edináéknak kislányuk lesz. Kezdetben azt pletykálták, hogy a babát Azrának hívják majd, de mint kiderült, végül az Amara nevet kapja.

Fotó: Bánkúti Sándor

Sok a negatív komment

Bár Kulcsár Edina állítja, hogy ő nem találkozott még negatív kommentekkel, közösségi oldala másról tanúskodik. Rengetegen fejtik ki nemtetszésüket, azonban a legtöbb hozzászólásban figyelmeztetik a kismamát, hogy a furcsa névválasztás miatt csúfolhatják majd a kislányukat – vette észre a Ripost.

Véleményem szerint, mivel sajnos egy gonosz világban élünk, és már láttam olyan kommentet hogy »amarra vagy emerre?«, kétszer is meg kell gondolni a névadást egy pici embernek, mert iskolában, óvodában bizony benne van a pakliban, hogy gúnyolni fogják

– írta valaki.

Kulcsár Edina azonban máshogy gondolja.

„Én eggyel sem találkoztam. Persze, biztos van olyan platform, ahol az utálkozók ki tudtak teljesedni, hiszen mint tudjuk/látjuk, a mai világban muszáj állatkertet biztosítani az „állatoknak”, mert olyan sokan lettek embertestbe zárva, de összességében én csak pozitív visszajelzéseket olvastam” – válaszolta a kismama arra a kérdésre, hogy érte e már támadás a névválasztásuk miatt.

Arra viszont tisztán emlékszem, hogy Medox nevével mennyien bántottak... Olyan butaság másokat bántani, főleg egy születendő gyermekkel kapcsolatban. Aki gyerekeket képes akár csak szóban is bántani, átkozni, az számomra nem igazi szülő.

Nem véletlen a névválasztás

Igen különös nevet választottak a szülők, ami – mint kiderült – nem is véletlen. A kiválasztásnál fontos volt, hogy a név valamilyen jelentéssel bírjon. A Bors arról számolt be, hogy a számmisztikában a 7-es számmal jelölt nevek általában céltudatosak, illetve édesapjuk magabiztosságát örökölhetik.

A névválasztásról annyit érdemes tudni, hogy régóta kerestük már a megfelelő nevet. Lényegében, amikor megtudtuk, hogy kislányunk lesz, folyamatosan néztük a lehetőségeket. Számomra nagyon fontos volt a jelentése és a számmisztikai üzenete is, így végül az Amara lett a befutó. [...] Ezt a nevet egyébként a férjem találta

– nyilatkozta Edina az egyik reggeli műsorban, majd hozzátette, kislányuk G.w.M vezetéknevét fogja majd kapni.

 





 





Ezeket olvastad már?
„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás