Élő adásban omlott össze Valkusz Milán: Nem nekem kellett volna továbbjutni! – Videó





Valkusz Milán vigasztalhatatlan volt vasárnap este, miután a nézők nem őt, hanem Trap kapitányt ejtették ki a Sztárban Sztár elődöntőjében. A ValMar énekese ezután olyat tett, amire még nem volt példa a műsor történetében: át akarta adni döntős helyét a kiesett versenyzőnek...



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.04.03.
Módosítva: 2023.04.04.
Valkusz Milán összeomlás vallomás sztárban sztár

Drámába fulladt a Sztárban Sztár elődöntője vasárnap este, Valkusz Milán összeomlott, miután nem őt, hanem Trap kapitányt ejtették ki a nézők. A ValMar énekesének a páholyban már csorogtak a könnyei, úgy nézett ki, feladja a versenyt.

Élő adásban omlott össze Valkusz Milán – Fotó: Máté Krisztián / Bors


Könyörgött a nézőknek, ne szavazzanak rá

A napi győztes ismét Oláh Ibolya lett, a zsűri most Schoblocher Barbarát juttatta tovább, a nézők beszavazták a döntőbe Gubik Petrát. Valkusz Milán már a szavazás előtt élő videóban könyörgött a nézőknek, hogy bárki másra szavazzanak, csak ne rá, mert nem érdemli meg. De hiába könyörgött, a szavazók Trap kapitányt ejtették ki. A ValMar énekese összeomlott, a páholyban szabadjára engedte érzéseit, csorogtak a könnyei. Végül olyat tett, amire még nem volt példa a műsor kilencéves történetében, visszament a színpadra, elkérte a mikrofont Tillától.

Nem lehet Tibinek átadni a helyemet?

– kérdezte utolsó kétségbeesésében, de erre a szabályzat nem ad lehetőséget.

 

 Valkusz Milán: Nem nekem kellett volna továbbjutnom!

A műsor végén az összeomlott énekes őszintén beszélt érzéseiről – írja a Bors.

– Nem vagyok jól, tényleg – kezdte Milán. – Magam vívódása volt, és magambeli szubjektív nézetekből adódóan egy döntés. Vagyis megkérdeztem legalább, hogy lehet-e ilyet csinálni. Soha nem volt még ilyen. Soha nem volt még ilyen, igen. Erre nem lehet rámondani, hogy mártírkodás, meg önsajnálat, nem erről van szó. Nem én vagyok itt az, akinek tovább kellett volna jusson. Egyszerűen tudtam, amikor álltunk ketten, hogy hát itt nem a Tibi jut tovább, akkor nem tudom, mi történik, mert az lehetetlen… Tibinek ráadásul most nem is lehet fellépni, ezt kevesen tudják! Hát a beatbox miatt teljesen szét ment a szíve, a hasfala. Erre például nem is gondoltam eddig, csak most jut eszembe, hogy ez is van neki… Tényleg ezt így éreztem korrektnek, helyesnek, és így nyugodtabban fogok aludni!

 





 





Ezeket olvastad már?
Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás