Nagy Melanie nem kíméli G.w.M-et – Ezek voltak a legjobb beszólásai!





Az elmúlt napokban csakúgy repkedtek a beszólások G.w.M-től és Nagy Melanie-tól egyaránt, a Bors pedig kiválogatta közülük a legszórakoztatóbbakat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.04.
G.w.M. beszólás összefoglaló

G.w.M előszeretettel szapulja gyermekei édesanyját az interneten, legalábbis erre engednek következtetni az elmúlt napok történései, mikor még az esküvője napján is Melanie-t gyalázta az Instagram-oldalán. Hol a gyermekek elhelyezése, hol pedig a mocskos anyagiak miatt vonta kérdőre az édesanyát, azonban Melanie-t sem kellett félteni. Az édesanya egy ideig tűrte a megalázó vádakat, ám néha azért ő is odaszúrt gyermekei édesapjának. Nem is akárhogy...

Nagy Melanie keményen visszaszólt G.w.M-nek és Kulcsár Edinának is Fotó: Nagy Zoltán

G.w.M és a diplomaosztó története

Aki elfelejtette volna, annak itt van egy kis gyorstalpaló G.w.M egyik megalázó kijelentéséből, miszerint Melanie-nak semmiféle diplomája sincs, csupán egy sminkeslány volt és maradt. A rapper a "diplomás titkosügynök" jelzőt használta gyermekei édesanyjára, mondván, hogy a diplomáciai kapcsolatai helyett miért csak sminkelget pár tízezer forintért. Tudniillik ugyanis, hogy Melanie a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett az egyetemen, ráadásul a diplomaosztóján ott volt G.w.M, aki feltehetően nem tudta, milyen rendezvényen járt.

"Egy diplomás titkosügynök, vagy nem tudom, magát minek nevező, hogy a fenében megy el sminkesnek pár tízezer forintért? (...) Egy sminkes lány volt, és a nénikéje könyörgött, hogy vigyem már el valahova az unokahúgát, mielőtt megismertem, aztán sminkes lány lett a végére is. Mit tudom én, milyen szakértőnek állítja be magát, akkor miért sminkelget a diplomáciai munkái helyett? Vicc komolyan, de lassan mindenki rájön magától is" – olvasható G.w.M írásában, ám Melanie az egyik televíziós riportműsorban még a fotót is megmutatta, ami a diplomaosztóján készült.

A diplomaosztómon ott volt ő is, a nevelőapukája is, és még egy csokor virágot is kaptam. Nem tudom, hogy mit gondolt, vajon mit csinál talárban és fehér kesztyűben az a sok fel-alá szaladgáló, kezet fogó diák? Lehet, azt gondolta, hogy jelmezbálban vagyunk.

Kulcsár Edinának is beszólt

Nem csak a rapper kapta burkoltan az ívet Melanie-tól, de bizony Kulcsár Edinának is üzent, mikor meghirdette Mercedes autóját. Posztjával G.w.M azon kijelentésére reagált, miszerint az esküvő helyett ő a luxusautót választotta, s a "más a szeretetnyelvünk" kifejezéssel még visszautalt a szépségkirálynő és Csuti válásra is. Tudniillik, Edina ezzel (is) indokolta, miért futott zátonyra a korábbi házassága.

Mercivel úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk... Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett. Más a szeretetnyelvünk. Megfelelő, új partnert keres magának ez a full extrás, fekete táltos. Kizárólag belföldön futtatott, megkímélt állapotban

írta az anyuka.

+1 A volt anyós is beszállt a buliba

Nem csak Melanie tudja frappánsan megfogalmazni a véleményét, de az édesanyja is. Borbála posztjára talán még mindenki emlékszik, hiszen G.w.M-et sátánnak nevezte, s köszönetet mondott Edinának is azért, mert a lányát megszabadította tőle.

"Köszönettel tartozom Istennek és Edinának, hogy megszabadította a lányomat a sátántól" – írta Borbála.





 





Ezeket olvastad már?
„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás