RETRO RÁDIÓ

Micsoda? Kreatívigazgatói székbe ül Tóth Andi





Tóth Andi sokkolta a követőit, hiszen a minap közölte: abbahagyja az éneklést, mert már semmi örömet nem okoz számára. Új utakat lát maga előtt, nem máshol, mint saját kiadójában...



Megosztás
Szerző: kázsé
Létrehozva: 2023.03.12.
Tóth Andi éneklés karrierváltás sztárban sztár

A Sztárban Sztár zsűritagja, az általában lenge öltözetű Tóth Andi bejelentette ország-világ előtt, hogy felhagy az énekléssel. Az énekesnő 10 éves pályafutása az egyik népszerű tehetségkutató megnyerésével kezdődött, majd többször került lelkileg mélyre. Tavaly decemberben például arról szóltak a hírek, hogy állítólag ő volt az a híresség, aki öngyilkossági kísérlettel is próbálkozott, de ő ezt cáfolta. 

Az erdélyi származású előadó nehezen, de mindannyiszor kimászott a gödörből, most azonban döntött: hátat fordít a zenének. 

Andi már megannyiszor kimászott a gödörből, vajon ez most is sikerül-e neki? Fotó: Máté Krisztián

Többször kiakadt már

Ezennel abbahagyom az éneklést. Tudom, hogy ez így nem hangzik olyan nagy cuccnak, nyilván számomra azért az. Nagyon sok miértje van

kezdte videójában a megdöbbentő, mi több drámai lépés magyarázatát. Ám a botrányoktól nem mentes 10 éves pályafutása már megedzette Andi rajongóit. Legutóbb fél éve akadt ki, most újra. Hosszan sorolta okait, melyek idáig vezettek, hogy világossá váljon számunkra, hogy komolyan gondolja.

Kreatívigazgatói székbe ül

Andi elmondta, hogy semmiképpen nem szeretne otthon ülni, hiszen rengeteg energiája van, és ugyan a színpadnak egy időre hátat fordít, a zenének nem.

„Mindentől függetlenül nem fogok elmenni favágónak. Lesz egy ruhamárkám is, és nemsokára kiadok olyan »fiókdalokat«, melyeket nem akarok veszni hagyni.”

Alapítottunk egy kiadót is, ahol én vagyok a kreatívigazgató. Szóval én felügyelem a zenei részét a munkának. Segítünk zenészeknek, ahol kell: régieknek, újaknak is egyaránt. És egész jól haladunk eddig: 'dik, maneger lettem zenészből!

 viccelte el Andi a beszéde végét ezzel, hiszen így közel marad az egyetlen mentsvárához, a zenéhez, és ki tudja, még az is lehet, hogy éppen ez a legjobb döntés...

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás