RETRO RÁDIÓ

Megtörte a csendet Tóth Andi: tiszta vizet önt a pohárba





Felmerült, hogy ő volt az, akit rendőri kísérettel vittek el a mentők kórházba, és magában is kárt akart tenni bérelt lakásában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.08.
vallomás

Kivételt tett az énekesnő és nyilatkozott arról, milyen megpróbáltatásokkal kell megküzdenie az elmúlt időszakban, mióta drogbotrányba keverték. Az énekesnő eddig elutasította a sajtó megkeresését. Tóth Andi úgy tűnik, semmit nem tud jól csinálni. Bejelentették a TV2-nél, hogy a következő adásban a Dancing with the Stars színpadára visszatérnek a korábbi dobogósok, de az ő neve nem volt a felsoroltak között. Több sem kellett, a követők egyből kitalálták, hogy biztos ismét valami botrány öleli körül az énekesnőt, de Andi megtörte a csendet és a Borsnak exkluzív interjút adott. Elmondta; nincs miért aggódni.

„Magam miatt megyek vissza”

„Nyilvánvaló, hogy ha nem tudok elmenni, akkor egyből mindenki arra gondol, hogy „már megint mit csinált Tóth Andi”… Hát elmondom. Forgatok. Reggel 5-től estig bent vagyok a stúdióban és dolgozom” – kezdte a lapnak az énekesnő, aki elmondta, nem kell aggódni, látják majd még táncolni. – „Nagyon dühös voltam, amikor kiderült, hogy nem tudok menni ezen a hétvégén, de a döntőben esküszöm, olyat fogok táncolni Andreijel, hogy mindenkinek keresztbe áll tőle a szeme. De félreértés ne essék. Nem azért megyek vissza, hogy másoknak megmutassam, mi van velem. Csakis magam miatt. Imádom ezt a műsort, a zenét, a táncot. Egyedül ezek motiválnak, a gyűlölködés nem, azt úgyis kapom, bármit is csináljak” – nyilatkozta a lapnak Tóth Andi higgadtan, aki úgy érzi, mindig lesz egy réteg, akinek nem tetszik a munkássága vagy a viselkedése.

„Nem tudom, mivel érdemeltem ezt ki”

„Bármit csinálok, az nem jó. De kérdem én… miért követnek ennyien és miért érdeklek ennyi embert, ha utálnak? Kicsit visszás, nem? Úgy gondolom, hogy jelenleg én vagyok a legmegosztóbb ebben az országban, pedig nem tudom, hogy mivel érdemeltem ezt ki. Élem az életemet. Kiderült, hogy nem megyek ezen a hétvégén a Dancingre, és egyből már arra gondoltak, hogy biztosan a rendőrségen ülök. Nonszensz. Azzal indokolják, hogy nem posztolok semmit az Instára. Hát dolgozom… legközelebb tegyem ki a munkabeosztásomat is? Nevetségesnek tartom ezt a hozzáállást” – nevetett Andi, aki mindenesetre elárulta, hogy vannak pillanatok, amikor őt is rossz időpontban tudják elkapni a negatív vélemények.

Párja, Marics Peti mindenben mellette áll Fotó: Szabolcs László

„Borzasztó időszak ez nekem”

„Nem szokott foglalkoztatni, ki mit gondol, ír, mond rólam, de nyilván vannak pillanatok, amikor mégis szíven tudja ütni az embert egy-két vélemény. Senki sem örül annak, ha rosszat mondanak róla, de úgy érzem, hogy ez most nekem egy pláne borzasztó időszak ebből a szempontból. Mióta összehoztak ezzel a botránnyal, én vagyok a közellenség. Ha elmegyek énekelni azért, ha táncolni azért, ha nem teszem ezeket, akkor meg azért” – tette hozzá a Borsnak.

Anditól természetesen megkérdeztük azt is, hogy mint pályatárs is, számíthat-e kedvese, Marics Peti segítségére, de nevetve mondta, hogy ő is nyilván kap negatív kommentet, de azt a gyűlöletcunamit, ami az ő levelesládájában leledzik, azt elképzelni sem lehet. Mindenesetre az már biztos, hogy nem marad el a várva várt visszatérés, Tóth Andi szétszedi majd a színpadot a Dancing with the Stars utolsó élő adásában.

„Az a baj, hogy teljesen mindegy, hogy milyen táncot lejtek majd. Úgyis találnak majd az emberek okot arra, hogy szétszedjenek. Ilyen ez a szakma, meg ez az ország. A magyar embernek egyedül a botrány kell” – zárta mondandóját a fiatal énekesnő.

 





Ezeket olvastad már?
„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hajam nem ilyen lesz, ne izguljatok!” – Ördög Nórit így még nem láttad!

„Hajam nem ilyen lesz, ne izguljatok!” – Ördög Nórit így még nem láttad!

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás