RETRO RÁDIÓ

Már 14 évesen elköltözött otthonról Szekeres Adrien





Az énekesnőnek korán fel kellett nőnie.



Megosztás
Szerző: BB
Létrehozva: 2023.03.28.
Szekeres Adrien gyerekek felnőtté válás Példamutatás

Szekeres Adrien már 14 évesen elköltözött otthonról, hamar önálló felnőtté kellett válnia, ugyanis felvételt nyert Szentesre, irodalom-dráma tagozatos középiskolába, ahova Egerből járt. 

Fotó: TV2

Az ember 14 évesen még mindenhogyan nagyon kicsi. Mindent nekem kellett eldöntenem. Ha van egy lehetőség, hogy menjek A vagy B-be, és én azt mondom, hogy megyek A-ba, nem fogja anyukám azt mondani, hogy ne, mert nincs itt. Kicsi, hétköznapi dolgokat meg kellett oldanom, mert nem volt ott az anyukám

– mesélte az énekesnő Lutter Imrével beszélgetve, majd elmondta: először nehezére esett bemenni akár az óráshoz is kicseréltetni az elemet az órájában, de sokat tanult az ilyen helyzetekből, így ma már semmitől nem fél.

Arról is mesél Adrien, hogy szülei ez idő tájt váltak el, így az iskola egyfajta menekülés is volt a számára.

„Nagyon hamar lett egy képem arról, hogy ha majd én felnőtt leszek, akkor milyen családban szeretnék élni, milyen férjet szeretnék, és hogy hogyan szeretném nevelni a gyerekeimet” – hangsúlyozta.

Szekeres Adrien gyermekei szintén művészi pályára készülnek. Nagyobbik lánya divattervező szeretne lenni, a kisebbik pedig dalokat ír, komponál, gitározik és énekel. Adrien mindenben támogatja majd a gyermekeit, és szerinte nem áll meg az a sztereotípia, hogy a művész emberek nem tudnak megélni a hivatásukból. Legjobb példa erre saját maga és férje, aki zeneszerző.

Az emberek azt látják, hogy a művész az egyik napról a másikra él, és éhesen, egy padon fog meghalni, életében nem ad el egy könyvet, egy festményt vagy CD-t sem. Azt nem látják, hogy nekem a legboldogabb, legelégedettebb barátaim, azok mind művészek. A gyerekeim ezt látják. Ők nem félnek attól, hogy mi van, ha zenészek lesznek. Semmi. Csinálják azt, amit szeretnek, amire a legjobban vágynak, mi támogatjuk őket

– fogalmazta meg a művésznő.


 





 





Ezeket olvastad már?
21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás