Gyászba borult a Tankcsapda: Minden jót adjon neked az ég!





A Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás jelentette be a szomorú hírt.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.03.10.
Módosítva: 2023.03.10.
Tankcsapda gyászhír búcsú

Gyászba borult a Tankcsapda, elhunyt egy hozzájuk nagyon közel álló barátjuk. A tragikus hírt a debreceni rockbanda minden tagja megosztotta, azonnal özönleni kezdtek a részvétnyilvánítások.

Gyászba borult a Tankcsapda – Fotó: H. BARANYAI EDINA


Gyászba borult a Tankcsapda

A Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás osztotta meg a rajongókkal először a gyászhírt. Hazánk legnépszerűbb rockbandájáról köztudott, hogy a velük, értük dolgozó szakemberekkel – legyen szó akár biztonsági személyzetről, akár technikusról – baráti a kapcsolatuk. Ha elveszítenek valakit, az nagyon megviseli őket. Most ráadásul egy olyan ember hunyt el, aki már a rockbanda hős korszakától velük dolgozott.

Sziasztok pajtik! Egy nagyon szomorú apropóból jelentkezem

– kezdte Facebook-oldalán Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa. – Egyik technikusunk, Juhász Levente, vagy ahogy én elneveztem, Füstös Levi tegnap este meghalt. Sajnos elég tragikus kanyart vett az élete utolsó szakasza. Nagyon megviselt a dolog, kijöttem kicsit, gondolkozom a régi sztorikon, hiszen a hős időszakban végig ott volt velünk. Nagyon komoly dolgokon mentünk át együtt… Valószínűleg mindenki emlékszik rá, Laci oldalán állt mindig a színpadon, neki volt a technikusa. De minden mást is csinált nekünk, nekem! Egy remek technikus volt… Szóval Füstös Levi minden jót adjon neked az ég, remélem, most már minden úgy van, ahogy szeretted volna és a lelked végre megnyugszik. Aztán ha tényleg van ilyen, akkor majd valahol, valamikor folytatjuk!


Dalt írtak elhunyt rajongóikról

A Nincsenek szavak című dalt két, tragikus körülmények között elhunyt rajongó emlékére írta a zenekar. Az ehhez készült klip nekik állít emléket. Mint arról a Bors is írt: 2019-ben a Tankcsapda Aquáriumos koncertje után elgázoltak az M3-as autópályán egy fiatal lányt. A zenekar vette észre az élettelennek tűnő testét az úttest mellett. Megálltak, a gitárosuk Sidi azonnal felismerte benne egyik legnagyobb rajongójukat. A zenész az utolsó leheletéig vele volt… 

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás