RETRO RÁDIÓ

Végignézte Kata haláltusáját a Tankcsapda gitárosa





Mint arról a Bors beszámolt, bűnösnek találták cserbenhagyás vádjában V. Martint, azt a gyömrői fiatalt, aki 2019 szilveszterén munkából hazafelé menet halálra gázolta az M3-as autópálya szélén gyalogló B. Katát. A nő és szerelme, L. Zoltán hazafelé kaptak össze a kocsiban, mire Kata kipattant az autóból, barátját bezárta, és gyalog vágott neki az útnak. Martin azonban nem állt meg, hanem tovább hajtott, magára hagyva a haldokló Katát, akihez a Tankcsapda zenekar tagjai értek oda a pályán, a banda egyik tagja, Sidi pedig haláláig fogta a nő kezét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.26.
borzalom

A tárgyaláson részt vett Kata anyukája, nagynénje és testvére is, a család korrektnek tartja az ítéletet. Szilágyi Anikó, Kata édesanyja a tárgyalás után a Borsnak elmondta: pozitívan csalódott a magyar igazságszolgáltatásban:
– Korrekt ítéletnek tartom, ez volt a legtöbb, amit várhattunk – mondta Szilágyi Anikó a Borsnak. Hozzátette, hogy ez az időszak nagyon megviselte a családot:
– Zaklatottak vagyunk, nagyon nehéz volt ez az időszak. Nem tudjuk, mennyit fog ez javulni. Hogy úgy mondjam, egyelőre csak... vagyunk – mondta szomorúan a gyászoló anya.Anikó elmesélte, hogy korábban Martin ugyan bocsánatot kért, de az asszony ezt nem érezte teljesnek:
Olyan szedett-vedett bocsánatkérés volt, nem is hozzám, hanem a húgomhoz intézte, azt hihette, hogy én vagyok – ingatta a fejét. Hangsúlyozta, hogy a család nem a baleset miatt haragudott Martinra, hanem a cserbenhagyásért:Borzasztóan szerencsétlen eset volt, a baleset okozásáért nem is ítéltük el őt, hiszen Kata sajnos rossz helyen volt. A segítségnyújtás elmulasztásáért ítéltük el, mert az akkor is jár bárkinek, ha az illető hibázott – szögezte le.Elmesélte, hogy Kata karizmatikus és életvidám lány volt: – Gyönyörű és életigenlő volt, ha belépett a szobába, nem lehetett nem észrevenni. Egy csodálatos ördögfióka volt – mondta elcsukló hangon. Hozzátette, hogy nemcsak őt és a családot viselték meg a történtek, hanem a Tankcsapdát is, akikkel Kata jó viszont ápolt:Sidit is nagyon megrázták a történtek, de a zenekar akkor és most is csodálatosan viselkedett, örökre hálás leszek neki, hogy fogta Kata kezét – mondta.A Borsnak megszólalt a Tankcsapda gitárosa, Sidi is, hogy mit mondott, azt megtudhatják a Bors csütörtöki lapszámából.





Ezeket olvastad már?
Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Végső búcsút vettek Tordy Gézától, a nemzet színészétől – galéria!

Végső búcsút vettek Tordy Gézától, a nemzet színészétől – galéria!

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás