Bay Éva sokkoló vallomása: egy erdész mentette meg az életét

A 70 éves műsorvezető nevetve mesélt el egy történetet, aminek tragédia is lehetett volna a vége.Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.03.18.
Bay Éva gomba mérgezés videó

Bay Évának mindig akad egy érdekes sztorija: hol arról mesél, hogy a szomszéd gyerekeknek ő a pótnagyija, hol pedig fogyásának vagy házasságának megünnepléséről.

Sokkóló történetet osztott meg főzés közben a tévés Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

Emellett pedig az is köztudott, hogy elég otthonosan mozog a konyhában, legutóbb épp egy medvehagyma-krémlevessel vette le a lábáról a Mokka stábját. A műsorban Bay Éva „elpanaszolta”, hogy ő nagyon szívesen kalandozna a konyhában a gasztronómia útvesztőiben, azonban sajnos családja ezt nem igazán értékeli, ők folyton csak rántott csirkét ennének.

 

Egy erdész mentette meg Bay Éva életét 

Éva gyűlöl olajban sütni, emiatt már egy légkeveréses sütőre is beruházott. Arról is mesélt, hogy korábban volt már gombászni, melynek majdnem mérgezés lett a vége. Lényegében egy arra járó erdész mentette meg az életét.

Volt idő, amikor jártam gombászni, de csak ismerőssel, aki alaposan ismerte a gombákat. Ott is volt olyan, hogy mérgezőt szedtem. És még szóltam is valakinek, hogy ó, a kosárkájában ott van egy kis mérgező. Aztán kiderült, ő volt az erdész, és azt mondta: „Nem, az ön kosárkája van tele mérges gombával!”. Nagyon oda kell figyelni

– mesélte a műsorvezető.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás