Szintén zenész: Völgyi Zsuzsi lerántotta a leplet sármos lovagjáról





A Romantic énekesnője végre megmutatta párját, aki Zsuzsihoz hasonlóan a zenei pályán alkot, nem is akármilyen sikerrel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.19.
romantika szerelem

Hosszú titkolózás után megmutatta párját Völgyi Zsuzsi. Az énekesnő ragyog a boldogságtólszúrta ki a Bors.

Mint írják, lassan egy év tartó titkolózás után mutatta meg szerelmét a sztár. A Romantic énekesnőjének válása zajosra sikerült, és egy ponton úgy döntött, nem szeretne többet a szerelmi életéről beszélni.

Tavaly szeptemberben azonban, mikor a Borsnak az egyiptomi nyaralásáról mesélt, elszólta magát: nem akárkivel utazott a festői szépségű tájra, hanem a párjával!

Bár további részletet akkor sem szeretett volna elmondani, úgy fest, nem bírta tovább magában tartani a boldogságát, és egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban posztolt közös képet a választottjával. A férfi épp puszit ad a rádiós műsorvezetőnek is felcsapó énekesnő homlokára, a képre pedig szívecskéket szerkesztettek. Így nem is kétség, hogy nem holmi férfi-nő barátságról van szó, hanem párkapcsolatról!

Völgyi Zsuzsi és párja Instagram Story
Fotó: Völgyi Zsuzsi/Instagram-sztori

További bizonyítékra is bukkant a Bors, a zenész férfi Instagramján görgetve megtalálták, hogy szeptember elején a férfi éppen Egyiptomban nyaralt. Ott, ahol Zsuzsi, és elmondása szerint a párja is üdült!

A fotón megjelölt férfi a nagybőgő mestere, Kökény Tamás, aki 2016-ban megnyerte a Virtuózok című televíziós klasszikus zenei tehetségkutató műsort. Azóta számtalan koncertet adott: fellépett a New York-i Carnegie Hallban, ahol a koncert végén állva tapsolt a közönség, de színpadra állt Brüsszelben, Párizsban és Ravennában is – írja a lap.


 





 





Ezeket olvastad már?
Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás