Leblanc Győző Ausztráliában próbál túllépni elhunyt kedvese hiányán





Az operaénekes fél évvel ezelőtt veszítette el kedvesét, Tóth Évát.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.02.18.
Ausztrália gyász operaénekes továbblépés

Nagy lélekjelenlét szükséges ahhoz, hogy visszatérjünk arra a helyre, ahol minden elhunyt szerelmünkre emlékeztet. Erről az erőről pedig most Leblanc Győző is tanúbizonyságot tett, miután Ausztráliába utazott. 

Tóth Éva és Leblanc Győző Fotó: Facebook

A neves művész Gold Coast városába kapott meghívást, a magyarok világtalálkozójának alkalmából, melyet nem utasíthatott el. A szomorú, ám egyben izgalmas utazásról néhány héttel ezelőtt mesélt a Borsnak, a beszélgetés során azt is elárulta, felkészült arra, hogy a kinti élmények újra feltépik a fájó sebeket, ugyanakkor abban is bízik, hogy ez egy igazi fordulópont lesz a gyászában.

 

Remélem kihúz a legmélyebb gödörből. Azokon a helyeken fogok járni, ahol nagy sikereket értünk el Évivel. Érzem, ha kimozdulok abból a házból, ahol húsz boldog évet töltöttünk el együtt, és ahol minden rá emlékeztet, sokat segíthet nekem. Ausztráliában ismerkedtünk meg, ott szerettünk egymásba, csodálatos élmény lesz visszatérni

– mondta az énekes a lapnak, aki Évával ötször utazott a kontinensre. 

Szívszorító, de Leblanc Győző és Tóth Éva hivatalos Facebook-oldala a mai napig él és követőik és tisztelők száma az énekesnő tavaly augusztusi halála után sem apadt meg. Éppen ezért a művész itt osztott meg azt a fotót, ami már az óceán partján készült.

 

Sajnos ezen a képen és a fellépéseken Éva már személyesen nem lehet jelen, de így sem feledkeznek meg róla, a műsor első felében róla is megemlékeznek. Valószínűleg Éva intézte föntről. Szeredi Krisztinával fogok fellépni, aki többször is járt már kint nagy sikerrel, és egy nagyon tehetséges fiatal énekesnő. Magyar hazafias dalokat és nosztalgia slágereket fogunk énekelni, és Évriől sem feledkezünk meg

– mondta Leblanc.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás