Betámadták a kommentelők Barta Sylviát: „Azt teszek ki, amit jónak látok!”

A TV2 gyönyörű időjósa pozitív életszemlélettel él, ezért számára mindig félig tele van a pohár. Az elmúlt években megtanulta, hogyan kezelje a helyén az ismertséggel járó esetleges kellemetlenséget, jelen esetben a közösségi oldalon a személyét érő negatív kritikákat és válogatott sértéseket.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.01.
Barta Sylvia komment kritika közösségi oldal

Ahogy Barta Sylvia mondja, szerencsére nem túl gyakori, hogy a gonoszkodók megtalálják. A napokban egy hírességekkel foglalkozó csoportban kipécézték őt és megjegyzéseket tettek a legutóbb megosztott fotóira. Sylvi nemrégiben ünnepelte a születésnapját, ez alkalomból a férjével együtt kis időre elvonultak a világ zaja elől és a Mátrában pihentek néhány napot. Az ott szerzett élményeit megörökítette, többek között egy hívogató, forró fürdő mellett ülve. Az időjós elmondta, elhatárolódik a kommentektől, ezért nem kíváncsi arra, hogy milyen véleményeket fogalmaztak meg róla. 

„Ilyeneket egyáltalán nem olvasok és nem is veszek róla tudomást, ugyanis a negatív kommentelők arra használják a szabadidejüket, hogy gerjesztenek valami áskálódó, mocskos dolgot, amiben én abszolút nem szeretnék részt venni. Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel, én e szerint élek. A mai világban pozitív megerősítést nyújtok másoknak és igyekszem jó példát mutatni” – kezdte a Metropolnak, akinek a hatására sokan elkezdtek mozogni és az ízléses öltözködésével is hat az emberekre. Emellett Sylvi elárulta, sérült fiatalokkal is foglalkozik, akik számára pótolhatatlan, illetve mások is bizalommal fordulnak hozzá.

A csinos időjós értetlenül áll azelőtt, hogy miért biztosítanak felületet a közösségi oldalakon mások sértegetésének. Sylvi közvetlen környezetében van néhány ember, akinek kikéri a véleményét, azonban másokét figyelmen kívül hagyja. Úgy véli, akik veszik a fáradtságot, hogy nyilvánosan kritizálják, valamelyik életterületen problémáik vannak és kivetítik a frusztrációikat. 

„Azok az emberek, akik gyermeket nevelnek, dolgoznak, azok sosem süllyednének idáig. 22 éve boldog párkapcsolatban élek, most is egy örömhírt tettem ki, hogy a férjemmel végre eljutottunk a Mátrába. Nem is akarom magyarázni a posztomat, azt teszek ki, amit jónak látok, mert ez az én oldalam. Szomorú, hogy vannak ilyen emberek és megmondom őszintén, nem foglalkozom velük. Boldog házasságban élek, van két gyönyörű, jó tanuló, szorgalmas lányom, egyikük most azon gondolkodik, hogy a Corvinusra, vagy külföldre menjen továbbtanulni. Kiteljesedek a munkámban, szeretem a kollégáimat, fantasztikus csapat dolgozik a TV2-ben, ráadásul nemcsak a televízióban vagyok sikeres, hanem edzőként is és boldog vagyok!” – mondta örömmel, s hozzátette, volt arra példa, hogy egy durva hozzászólásra reagált.

Nem tudom, milyen ember az olyan, aki követ engem és mégis odaír valami nagyon csúnya dolgot, ami erkölcstelen és minden mélység alatti métely, de akkor pozitívan reagáltam, hogy vegye észre magát

– idézte fel az esetet.

Ezen felül pedig volt még egy alkalom, amikor privát üzenetben igyekezett jobb belátásra bírni az őt támadó követőjét.

Megnéztem ki az, aki ilyen dolgokat ír nekem. Úgy éreztem, annyira elkeseredett és talaj nélküli ez a hölgy, hogy privátban küldtem neki egy hosszú üzenetet. Segítséget nyújtottam abban, hogy megtalálja a helyét. Sokáig nem jött válasz, majd hónapokkal később kaptam tőle egy köszönő e-mailt

 – árulta el, s továbbra is csak az élet szép dolgaira hajlandó koncentrálni, minden mást pedig tudatosan kizár az életéből. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás