Az Ázsia Expressz két sztárja nem mindig volt kebelbarát





A Barátok közt két egykori színésznője elképesztő versenyben bizonyított az Ázsia Expresszben, ám most kiderült, mikor egy sorozatban szerepeltek nem barátságként indult a kapcsolatuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.15.
vallomás Ázsia expressz

Hatalmas utat járt be Mérai Kata és Gyebnár Csekka, akik az Ázsia Expresszben mindenkit lenyűgöztek kitartásukkal és versenyszellemükkel. Bár a páros között néha kirobbant egy-egy nézeteltérés barátságuk minden nehézségen átsegítette őket. 

Pedig néhány évvel ezelőtt még nem voltak ilyen jóban

„A mi kapcsolatunk abszolút munkakapcsolat volt, amikor a Barátok köztben játszottunk. A viszonyunk nyomokban sem tartalmazott barátságot. Akkor kezdtünk el igazán jóban lenni, amikor jött a Covid és a Barátok közt még forgott. Ott volt két bolondos nő, a jelmeztár és elkezdtük magunkat szórakoztatni különféle tartalmak gyártásával, amiket kitettünk a közösségi oldalakra. Ez hozott minket össze” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Mérai Kata, aki azonnal igent mondott az Ázsia Expresszben való szereplésre. 

Fotó:  TV2

„Egymástól függetlenül mondtunk rá igent. Nekem nagyon tetszett ez az egész. Voltak időszakok, amikor Csekka kicsit bizonytalan volt. Ilyenkor remekül tudtam alkalmazni a sportcoach végzettségem is. Mindig feltettem neki a kérdést, hogy »mi a legrosszabb, ami történhet?«. Tartott tőle, hogy esetleg elbukunk. Újra és újra feltettem neki ezt a kérdést, mígnem kibukott belőle, hogy »legrosszabb« esetben maximum hazamegyünk. Belátta, hogy az sem egy katasztrófa. Ez a műsor volt a mi személyes El Caminónk. Mindketten másra kerestük a válaszokat, de úgy gondolom, hogy megkaptuk őket. Engem csak még jobban megerősített ez az egész abban, hogy minden fejben dől el” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Mérai Kata.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás