Elszabadultak az indulatok, keményen beszólt Győzikének Mérai Kata





Eljött az a pont, amikor már nem lehet szó nélkül hagyni Gáspár Győző viselkedését. Mérai Kata szerint nem lehet mindent a betegségére fogni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.05.
méltatlan viselkedés

„Nekem nincs kedvem visszajönni ide, ezek közé”- mondta nyíltan a csapattársairól Gáspár Győző a TV2 Ázsia Expressz című műsorában. Mérai Kata már nem tudja tovább palástolni érzéseit, szerinte Győzőék viselkedése a műsorban egyszerűen méltatlan.

„Az általam gondolt versenyszellemhez annyira méltatlan az, ahogy a Győzőék reagálnak, és lehet itt bipoláris zavarról beszélni, és lehet ebbe belekapaszkodni, hát hogyha egy ország látja majd, neki milyen problémái vannak, de ez nem mentség. Nem lehet így beszélni mással” - fejtette ki Mérai Kata. Hozzátette, úgy érzi, Győző valójában senkinek sem segít, inkább csak bánt mindenkit és ő ezen nem tud túllépni.

Gáspáréknak egyébként nem indult jól a versenyzés, ugyanis már az első napokban úgy összevesztek, hogy félő volt, hogy ha véget ér a játék, külön utaznak haza. Győzike kiborulásairól itt írtunk részletesebben.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás