RETRO RÁDIÓ

Schmuck Andor is beszállt a Jimmy-botrányba, ezt gondolja a történtekről





A politikus jól ismerte Zámbó Jimmyt, korábban személyi menedzsereként is dolgozott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.19.
Zámbó Jimmy Schmuck Andor

Noha több mint két évtized telt el a Király halála óta, még mindig nem tisztázódtak a Jimmy halála körüli kérdések. Sőt, a közelmúltban megjelent sorozat csak olaj volt a tűzre: olyannyira, hogy a család perre is vinné az ügyet. A sorozat által elindított lavinához egyre több sztár csatlakozik időközben vadabbnál vadabb kijelentésekkel, sztorikkal. Pataky Attila, az Edda Művek frontembere egy olyan történetet mesélt el, amikor egy fellépés kapcsán kaptak össze, melynek eredményeként Jimmy fegyvert fogott rá. Mindezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Aki kardot ránt, kard által vész el!”

Zámbó Jimmy
Jimmy élete ismét reflektorfénybe került

Tornóczky Anita a #Bochkor című műsorban azt mondta, ő gyakran forgatott együtt Jimmyvel, aki vele mindig nagyon kedves volt, ugyanakkor azt is elárulta:

„Ő úgy iszogatott, hogy ott volt a whiskyspohár mellett a fegyver. Az teljesen normális volt, és senkinek a szeme nem rebbent.”

Napokkal korábban pedig Nyertes Zsuzsa szólalt meg a témában. Ő arról beszélt, hogy Jimmy annak idején hevesen udvarolt neki.

„Nagyon szerettem őt. Úgy értem, a zenéjét. Nagyra becsültem azért, amit elért a karrierjében. (…) Korábban soha nem találkoztunk, de az ünnepségen egyből kiszúrt engem. Egy darabig próbált szemezni, majd odajött, és mindenki szeme láttára felkért táncolni. Arra is tisztán emlékszem, hogy igen hevesen csapta nekem a szelet. Mindent megígért, fűt-fát, meg hogy a csillagokat is lehozza nekem az égről, csak randevúzzak vele valamikor.”

Delhusa Gjon egy nagyobb pénzösszegről beszélt, amit napokkal a halála előtt adott Jimmynek. Erre a Király fia, Zámbó Krisztián úgy reagált: mindez hazugság.

Schmuck barát és munkatárs volt

Schmuck Andor nemcsak közeli barátja, de munkatársa is volt Jimmynek, hiszen egy ideig személyi menedzsereként is dolgozott. Sokatmondó bejegyzését, mellyel a témához szólt, a Ripost szúrta ki.

Egy jóbarát meghagyja neked a titkaidat. A legjobb barátaid pedig segítenek megtartani azokat

– írta a posztban. Ennek kapcsán kereste meg a lap Andort.

„Mindent úgy gondolok, ahogy a bejegyzésben. Egyébként meg én nagyon boldog lennék, ha húsz évvel a halálom után is ilyen vad dolgokat írnának, mondanának rólam” – fogalmazott a politikus Zámbó Jimmy kapcsán.





 





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás