Zámbó Jimmy nővére beperli A Király című sorozat alkotóit





Zámbó Marietta úgy döntött, nem hagyja annyiban, hogy a testvéréről szóló sorozatban lejáratták őt, Jimmyit és az édesanyjukat is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.05.
Zámbó Jimmy botrány per Zámbó Marietta

 Zámbó Marietta úgy érzi, több családtagját és őt is méltatlan módon formálták meg az őket alakító színészek A Király című televíziós sorozatban. Bár tény, hogy a Zámbó Jimmy életéről készült tízrészes sorozat minden epizódjának elején ott virít a felhívás, hogy fikciókkal tupírozták fel a valóságot, Jimmy testvére  úgy döntött, hogy beperli a készítőket és a streamingszolgáltatót.

Marietta testvére, Tihamér mellett. Jimmy nővére felháborodott a televíziós sorozatban látottakon

„Soha nem ette cuppogva a csirkelábat!”

 

Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt és nagyon rosszul érintette az, amit látott. 

Teljesen tönkretették őt lelkileg

– kezdte a Borsnak feldúltan Jimmy nővére. – Édesanyánk világ életében úrinő volt, és soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna, és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm! Tisztában vagyok azzal, hogy nem a valóság ábrázolása volt a készítők célja, de az sem lehetett, hogy egy minden ízében tisztességes úrinőt úgy ábrázoljanak, ahogy ezt anyámmal tették. Személyiségi jogi pert indítok és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék, a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják – jelentette ki Zámbó Marietta.

Fotó: RTL

 

Egyszer sem hallani a Király hangját

 

Jimmy nővére azt is nehezményezi, hogy a sorozatban egyetlen egyszer sem lehet hallani legendás testvére hangját. – Az egy dolog, hogy az a fiú énekli a testvérem dalait, akit én és Árpi fedeztünk fel. De azt mégiscsak kikérem magamnak, hogy egy másodpercre sem csendül fel Jimmyke gyönyörű hangja a „róla” készült és a nevével eladott sorozatban – tette hozzá dühösen Zámbó Jimmy nővére.

 

Zámbó Krisztiánnak sem tetszett az a jelenet…

 

Zámbó Krisztián a Palikék világa by Manna című internetes műsorban beszélt A Király című sorozatról és bizony az ő szemét is szúrta, ahogyan a tavaly november 30-án elhunyt nagymamáját ábrázolták. „Soha életében nem dohányzott a nagymamám. Csodálatosan szép lakása volt a nyolcadik kerületben. Szegénykém, mielőtt meghalt, másfél nappal előtte nézte meg a filmet. Meglátta magát, ahogy cigizik, mint az állat és közben cuppogva eszi a csirkelábat… Ő egyébként egy úrhölgy volt. 

Kicsit ez úgy jött le nekem, hogy megnézte és másfél nap múlva meghalt…

 Nem hiszem, hogy emiatt, de akkor én úgy éreztem, hogy kicsit hanyagolom a sorozatot” – mondta Krisztián.





 





Ezeket olvastad már?
Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás