Lehet-e jövője Molnár Gusztávnak? Megszólalt a jó barát





L. Péterfi Csaba szerint a színész kaphat még szép szerepeket. Pécsi Ildikó fogadott fia üzent barátjának.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.01.24.
Módosítva: 2023.01.24.
molnár gusztáv elvonó

A Bors elsőként számolt be arról, hogy Molnár Gusztáv két hónap alatt láthatóan összeszedte magát a rehabilitációs intézetben, ahova barátai vitték be, hogy végre úrrá legyen súlyos alkoholfüggőségén. A színész már nagyon rossz állapotban volt, amikor bekerült a Komlón található intézménybe, exneje, Vivien beszámolója szerint véreset pisilt és véreset hányt, életveszélyes állapotban volt.

Molnár Gusztáv évek óta az alkohol rabja Fotó: Bors

Az elmúlt két hónapban viszont sokat javult az állapota, erre utal az a fotó is, amit a Leo Amici 2002 alapítvány közzétett a Facebookon. A képen Gusztáv épp teremfocizás után látható, hiszen rendszeresen sportol és vesz részt a bentlakásos intézmény által szervezett programokon, ami mindenképp bizakodásra ad okot.

Ez a kép a napokban készült a színészről Komlón Fotó: Facebook

Ezt gondolja a szenvedélybeteg színész jó barátja, L. Péterfi Csaba – Pécsi Ildikó fogadott fia is, aki személy szerint nagyon örül annak, hogy Gusztáv arca láthatóan kisimult, és mintha fel is szedett volna pár kilót. Csaba szerint barátjának minden esélye megvan arra, hogy az egy évig tartó kezelés után gond nélkül visszafogadja őt a színészszakma, hiszen láttunk már erre példát és a művészvilág egyébként is elfogadóbb.

„Nagyon örülök annak, hogy a fotó alapján Gusztáv felépülőben van, láthatóan kisimult az arca.” 

Azt gondolom, létfontosságú, hogy végigcsinálja az egy éven át tartó kezelést akkor is, ha lesznek mélypontjai a gyógyulás felé vezető úton.

„Bár mi nem kommunikálhatunk vele semmilyen formában, azt tudnia kell, hogy mindenben mellette állunk és támogatjuk. Az emberek szeretnek ítélkezni, de tudni kell, hogy az alkoholizmus egy betegség, amit sok esetben depresszió okoz” kezdte a Borsnak Csaba, majd kifejtette, Gusztáv mikor is indulhatott el azon a bizonyos lejtőn.

L. Péterfi Csaba Gusztávval és a színész volt feleségével, Viviennel Fotó: Facebook

Van esélye visszatérni

„Ő egy nagyon érzékeny művészember, akinek már a hirtelen jött sikert is nehezen sikerült feldolgoznia. Majd amikor jött a koronavírus-járvány, minden megváltozott, hirtelen elmaradoztak a munkái, és egy légüres térbe került. Bár nagyon sokan próbáltunk neki segíteni, ő sajnos az alkoholba menekült” – tette hozzá szomorúan a barát.

A barát ennek ellenére úgy véli, Gusztávnak minden esélye megvan arra, hogy miután idén novemberben kijön a rehabról, újra a kamerák előtt és a színpadon találja magát.

„Ha visszaemlékszünk, más színész is volt már hasonló helyzetben, és még olyan sokan vannak, akik ugyanezt az utat végigjárják, csak épp nem tudódik ki a dolog. A művészvilág ebből a szempontból megértőbb, elfogadóbb, Gusztáv számára sem lesz akadály, hogy a démonjai legyőzése után újra bizonyítsa a tehetségét” – fogalmazott optimistán Csaba.





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás