Sokkal jobban van Molnár Gusztáv, íme a fotó az elvonóról

A színészt az utolsó pillanatban vitték rehabra, az orvosok szerint egy hónap múlva meghalt volna. Úgy tűnik, jót tesznek neki a foglalkozások és a vidéki levegő.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.24.
molnár gusztáv alkoholizmus Rehabilitáció színész elvonó

Immáron több mint két hónapja elvonón kezelik az RTL színészét. Eddig csak találgatni lehetett arról, hogy Molnár Gusztávot hol kezelik, ám a Bors rábukkant a vidéki bentlakásos rehabilitációs intézetre, ahol egyebek között sporttal, munkaterápiával, sőt színházterápiával is próbálnak segíteni az alkoholizmussal küzdő színészen. Úgy tűnik, jól halad a programban, hiszen egy friss fotón látszik, immáron sokkal jobban néz ki, sőt végre egy kicsit meghízott, ami alighanem a gyógyulás első jele lehet. 

Molnár Gusztáv jól van az elvonón.
Fotó: Leo Amici 2002 Alapítvány /Facebook

Különösen azután, hogy a színész a poklok poklát megélte. Az alkoholbeteg színészről volt felesége mesélt hosszasan Hajdú Péternek, a beszélgetés sokkoló volt.

– Addigra száztíz kilóról hetven kilóra fogyott, véreset pisilt és véreset hányt. Az orvosai megmondták neki, hogy ha így folytatja, akkor decemberre meghal. A két barátja megmondta neki, hogy már nincs mit veszítenie, hiszen hajléktalan, nincsenek barátai, nincs munkája, lehetősége, és elveszítette a családját is

– mondta Fazekas Vivien a Frizbi TV-ben.

A Bors további információkat is megtudott a színész kezelése kapcsán. Így derült ki az is, hogy ki fizeti a kezelés költségét.

– Hogy őszinte legyek, tartottam attól, hogy Guszti ezt az elvonót is idő előtt otthagyja, ahogy korábban már volt erre példa. De már több mint két hónapja ott van, és bár beszélni nem tudtam vele, de láttam a fotót róla, és nagyon tetszik, amit láttam. Jól látható, hogy sokat hízott és mosolyog is a képen – mondta a lapnak a színész ismerőse, aki azt is elárulta, a barátok dobták össze Gusztávnak a kezelés árát. 

– Ahogy én tudom, az a két barátja fizeti a havi hatvanezer forintos költséget, akik bevitték az intézménybe  – nyilatkozta az ismerős. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás