Kvízjátékban szerepel együtt Kulcsár Edina és Csuti





Meglepő felfedezést tett egy Honfoglaló-játékos, azonnal ki is posztolta az internetre.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.13.
Kulcsár Edina Csuti

Nincs olyan magyar, aki ne ismerné, vagy legalább egyszer ne játszott volna a Honfoglalóval. Az online játék lényege, hogy minél több kvízkérdést válaszoljunk meg helyesen, melyek főként az általános műveltségünket boncolgatják. Legtöbbször történelmi, földrajzi vagy éppen matematikai kérdésekkel bombázzák a játékost, azonban előfordul, hogy a hétköznapokból merítenek a játék készítői. 

Ki gondolta volna, hogy Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata is szembejöhet velünk a vármegyék elfoglalása közben?!

Fotó: Markovics Gábor
Kulcsár Edina és Szabó András Csuti zátonyra futott házassága megihlette a Honfoglaló készítőit 

Bizony, az egykori szépségkirálynő és exe témaként szerepel a Honfoglalóban. Egészen pontosan azt kell megválaszolni, hogy ki volt Kulcsár Edina volt férje, de segítségként pár alternatívát is felsorakoztatnak: Istenes Bence, Hajdú Péter, Zámbó Krisztián és Szabó András Csuti négyeséből kell kiválasztani a helyes választ.

A játékos, aki szembetalálta magát a kérdéssel, valószínűleg meglepődött, hiszen azonnal készített róla egy fényképet is, amit a Redditre töltött fel. Azzal sem árulunk el nagy titkot, hogy a kommentelők is hasonlóan reagáltak a dologra.

„Hát igen… Komoly kulturális hiányosság, ha valaki ezt nem tudja” – írta valaki.

Lehet, ez is olyan tudásanyag lesz 100 év múlva, mint az Aranybulla, vagy a mohácsi csata…

– reagált egy másik döbbent kommentelő.

Kulcsár Edina minden vágya teljesült

Amellett, hogy a várandós szépségkirálynő már kvízkérdésekben is szerepel, a magánéletével kapcsolatban sem panaszkodhat. Sőt, mi több… Elmondása szerint minden vágya teljesült azzal, hogy egy erős férfi van mellette, hiszen megadatik neki az a biztonság, amit korábban saját magának kellett megteremtenie. 

Beláttam, hogy nem mindent nekem kell csinálnom, mert mellettem van egy erős férfi, aki megadja azt a fajta biztonságot, amit világéletemben én akartam megteremteni a szeretteim számára

 – fogalmazott a hot! magazinnak korábban Edina. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás