„Elindult a rágalmazási ügy" - Mischinger Péter nem vár tovább, beperli Szorcsik Vikit







Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.05.
Módosítva: 2023.01.05.
bíróság rágalmazás

Elfogyott Mischinger Péter türelme, így végül már nem várja, hogy Szorcsik Viki bocsánatot kérjen tőle, amiért nagy nyilvánosság előtt erőszakos viselkedéssel vádolta meg őt - írja a Bors

Az egykori exatlonos versenyző, abban bízik, hogy a bíróság utasítani fogja a bocsánatkérésre a színésznőt, aki egyébként azóta is, többször megismételte a vádakat, melyekről semmilyen felvétel nem készült és senki nem is hallott. A Farm VIP nézői, stábtagjai és még a játékosok is egyöntetűen kijelentették, hogy Péter semmilyen módon nem bántotta Vikit, de a színésznő köti az ebet a karóhoz.

Mischinger Péter szerdán a Dikh Rádió Süss fel nap! című műsorának vendége volt, ahol bejelentette, hogy ügyvédje minden iratot beadott a bíróságra. A játékossal az adás szünetében beszélgetett a lap. 

Jelenleg ott tartunk, hogy az ügyvédem beadta az iratokat, erről megkaptam a hivatalos papírokat, vagyis elindult a rágalmazási ügy. 

Én annak örültem volna, ha Viki belátja, hogy miért probléma az, amit rólam állított, de nem így lett.

 Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy éppen itt, a Dikh Rádióban kaptunk mindketten lehetőséget arra, hogy nyilvánosság előtt beszéljünk, de én úgy döntöttem, hogy nem adok neki teret arra, hogy kiforgassa a szávaimat, ő pedig külön-külön nem vállalta a beszélgetést, vagyis visszamondta" - kezdte Mischinger, aki szerint a színésznő most sértve érzi magát, ezért nem hajlandó kimondani az igazat. 

"Ahogy én ismerem Vikit, ő most borzasztóan sértődött és nem is érti, mi is ez az egész. Ezen felszívta magát és ezért is lépett vissza. Ahogy én látom, ő ezt a személye elleni támadásnak érzi, de valójában nem erről van szó. Én azért harcolok, hogy ez a jelenség ne váljon normálissá, és úgy tűnik, hogy ezzel én vérig sértem. Ugyanakkor nagyon kellemetlen, hogy ő azóta is ismétli önmagát, sőt olyan újabb valótlan állításokat ránt elő, amiket a fejemre próbál húzni. Gondolok itt arra, hogy állítása szerint engem kizártak az Exatlonból agresszió miatt. Ez nem így történt, sőt abban az évadban, melyben a feszültségem volt, én maradtam bent legtovább a kihívók közül" - magyarázta lapunknak Péter

 





 





Ezeket olvastad már?
Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás