RETRO RÁDIÓ

Ábel Anita: „Most élem életem egyik legjobb korszakát”





Óvodáskorában kezdődött a színészi pályája. Érettségi után több diplomát is szerzett. Ráadásul 23 év után újra sorozatban láthatjuk szerepelni a TV2-n.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.25.
Módosítva: 2023.01.25.
ábel anita Magánélet

23 év után a TV2-n visszatér a sorozatok világába. A lánya, Luca idén kezdi a gimnáziumot.

HOT Magazin
Ábel Anita jóban maradt exférjével Fotó: Hot magazin

Alig múltál hároméves, amikor felfedeztek. Hogy tudta a család beilleszteni a napirendjébe, hogy a kislányt tévébe, filmforgatásra kell vinni?

Tőlünk nem állt távol a művészvilág: édesapám újságíró volt, filmtörténész, édesanyám a Magyar Televíziónál volt tolmács. Olyan sok helyre kellett mennünk, hogy egy idő után csak engem kísérgetett; ő foglalkozott a szerződéseimmel is

– magyarázta a színésznő.

Édesapád 63 éves volt, amikor meghalt, te még csak 17. A család életét teljesen megváltoztathatta ez a tragédia.

„Az egyik szülőt ilyen váratlanul elveszíteni nehezen feldolgozható. Édesanyám a temetés után egyedül akarta feldolgozni a gyászát, így az egyetemista bátyámmal Spanyolországba utaztunk azon a nyáron. Több hónap után ott tudtunk először beszélni a tragédiánkról” – mondta a Hot!-nak.

Időközben elváltál Luca édesapjától. Jó az apa–lánya kapcsolat?

Nagyon! Hála istennek, mi is jó kapcsolatban maradtunk. Mindkettőnk párja szereti a lányomat, Lucát: négy felnőtt kényezteti. És senki nem helyettesíti a szülőt: apa az apa, anya az anya. Fontos, hogy mindketten boldogan élünk – ezt kívántuk egymásnak. Én újra menyasszony lettem, most élem életem egyik legjobb korszakát; maradjon minden így, ezt kívánom! Luca most készül a gimnáziumi felvételire; izgalmas időszak elé néz a család!

– mondta Ábel Anita.

Most megint sorozatban szerepelsz. Hogy érezted magad a forgatáson?

Fantasztikus gárdával dolgoztunk együtt a Hazatalálsz című sorozatban, olyan régi ismerősökkel, mint Csapó Virág és Kiss Ramóna. A fiatal színészek – Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid, Jaskó Bálint – vagy Oszvald Marika, Nagy-Kálózy Eszter: mindenki szeretett forgatni. Gyönyörű a képi világ: olyan, mintha egy nagyjátékfilm készült volna. Én Szilviát alakítom, aki a hatalmaskodó és kissé korrupt alpolgármester, Zsiráf (Pindroch Csaba) felesége. Vagány kisvárosi nő, kissé féltékeny, nagyon kíváncsi, és mindig mindenről tudni akar. Örülök annak is, hogy egyre több a női producer: Illés Gabriella, Diószegi Judit, Hámori Barbara. Máshogy nyúlnak egy formátumhoz – szükség volt már a szakmában az erős női energiákra!

Az Ábel Anitával készült teljes interjút a Hot Magazinban olvashatod el.





 





Ezeket olvastad már?
Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás