Zséda is rajong az új magyar divatmárkáért, az AERON-ért





Az énekesnő innen választott ruhát televíziós szerepléséhez.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.15.
Módosítva: 2022.12.15.
magyar AERON divat

Még csak néhány hete, hogy megnyílt az AERON első hazai márkaboltja Budapest szívében, a Szervita téren, de máris egyre több magyar hírességen láthatjuk a nagyszerű magyar divatcég legújabb téli darabjait. Már az impozáns üzlet megnyitójára is rengeteg sztár érkezett AERON ruhában. Debreczeni Zitán, Eke Angéla színésznőn, Dárdai Blankán és Zsédán is remekül mutattak ezek a letisztult, elegáns ruhák. 

Zséda ezt a márkát öltötte magára szerda reggel is, amikor a TV2 Mokka stúdiójában vendégeskedett; az Aeron Pre-fall 2022-es kollekciójának darabjait viselte: a halványlila, aszimmetrikus nyakú felsőhöz az eleganciájáról ismert sztár egy különleges, borda-kötött szoknyát választott, amelyet a márka kezdőbetűjét mintázó absztrakt övcsat tett igazán különlegessé.  

 

 

"A letisztult vonalvezetéséről és a minőségi anyaghasználatáról ismert brand elhatározása mögött a nemzetközi nagyáruházi sikerek, valamint a növekvő hazai kereslet áll. Világszerte 20 országban 70 árusítóhelyen lehet megvásárolni a magyar divatmárka kollekcióit, és nem akárhol! Párizsban a Lafayette áruházban, Londonban a híres Harrodsban, de ugyanígy Koppenhágában, Hongkongban és még számos világvárosban is. Az AERON mindenhol ott van, ahol a vevői kör érzékeny a kifinomult, de játékos eleganciára, a művészien letisztult divatra és a magas minőségre. Az AERON-t 2012-ben alapította Áron Eszter divattervező. A nemzetközi divatpiacon befutott márkának már Budapest belvárosában is megtalálható az üzlete. "

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás