RETRO RÁDIÓ

Tóth Gabi szédületeset táncol az új klipjében - Videó!

Nemcsak hangjával, de táncával is lenyűgözte Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek nézőit új klipdalának bemutatóján.Megosztás
Szerző: metropol
2022.12.04. 22:20
bemutató fricska Tóth Gabi klip

Tóth Gabi néhány percre mesterből ismét popdívává vált a Sztárban sztár leszek műsorában. Rajongói régóta izgatottan várták a vadonatúj videóklipet, hiszen az előző "Szeretni jöttem" óta csaknem egy év telt el. Az új klipdalt az énekesnő – hol máshol – a Sztárban sztár leszek vasárnapi adásában mutatta be először - megidézve a videó világát a stúdióban.

A klipes nóta egy népszerű, régi magyar népdal feldolgozása, amit legutóbb a világhírű, Kossuth-díjas Muzsikás együttes zenésített meg. A "Hidegen fújnak a szelek" című népdal Tóth Gabit is megihlette, és az utóbbi időszak lassú, érzelmes dalai után ezúttal egy szövegében, dallamában rockos, lendületes nóta született, ami mégis magán hordozza a múltunk, hagyományaink motívumait.

A dal nagyon fontos Gabi életében, hiszen a közösségi médiában két éve tartó bántások és gyűlöletcunami után egy olyan erőt képvisel, amiben feloldódhat, elmerülhet.

Tóth Gabi: Szívbeemelő videoklip
Lenyúgöző látványvilággal jelentkezett új klipjében Tóth Gabi Fotó: Tóth Gabi

 

Világhírű néptáncosok Gabi partnerei

Az énekesnő több hétig próbált a Fricska Tánccsapattal, akik a klipben és a dalpremieren is komoly szerepet kaptak. Gabi maga is néptáncos volt, így nem csoda, ha együtt él és lélegzik velük.

A Fricska táncosai egyébként 2014-óta ők a világ leggyorsabb néptáncosai. Nemcsak lábbal, hanem kézzel is a leggyorsabb ritmust ütik a világon, amivel megdöntötték Michael Flatley gyorsasági rekordját is. 2015 májusában pedig az angol X-faktor, a Britain’s Got Talent zsűrijét és közönségét is lenyűgözték.

Az elmúlt 10 évben számos neves rendezvényen képviselték hazánkat a világ minden pontján: a Riói olimpián, Brazíliában, Párizsban, a foci EB-n, a pekingi parlamentben, a Monte Carlo Rally záró rendezvényén, a MOB gálaestjén, vendégszerepeltek az Operaház társulatával NewYorkban. Károly herceg 70. születésnapján a Buckingham Palotában táncoltak, és kezet fogtak II. Erzsébet királynővel. 2019-ben regionális Príma díjat kaptak.

Tóth Gabi vadonatúj klipjét itt nézheted meg:


 

 

Ezeket olvastad már?
Veréb Tomi magára haragította Dolhai Attila rajongóit

Veréb Tomi magára haragította Dolhai Attila rajongóit

Eldőlt! Ekkor kell börtönbe vonulnia Galambos Lajosnak

Eldőlt! Ekkor kell börtönbe vonulnia Galambos Lajosnak

Rajongói úgy gondolják, Csősz Bogi újra szerelmes

Rajongói úgy gondolják, Csősz Bogi újra szerelmes

„Nem vagyunk együtt!” – párkapcsolatáról vallott Zámbó Krisztián – Fotó

„Nem vagyunk együtt!” – párkapcsolatáról vallott Zámbó Krisztián – Fotó

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás