Tóth Gabi és férje komoly döntést hozott

Kemény időszaknak fordít remélhetőleg hátat az énekesnő, aki már a jövőbe tekint, miközben minden tapasztalatát megpróbálja átadni a fiataloknak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.07.
költözés Tóth Gabi gyerekvállalás

Az énekesnő elárulta, hogy bár régóta Budapesten él már, igazán sohasem tudta megszeretni a főváros nyüzsgését, és sokszor hazajárt szülővárosába Tapolcára. A hot! magazinnak mesélt róla Tóth Gabi, hogy az elmúlt időszak nagyon nehéz volt nekik, sok bántás érte őt is és a családját is, azonban úgy érzi, hogy ez most már véget ért szerencsére.

HOT szerdai címlap Freinreisz Károly Tóth Gabi Csapó Gábor
A szerdai Hot! magazinból minden kiderül Fotó: Hot!

Az interjú során kiderült, hogy Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor komoly döntést hozott meg: a jövőben vidékre szeretnének költözni! Erről is mesélt az énekesnő a lapnak, illetve arról, hogy vágynak egy második gyermekre is.

„Vidéken szeretnénk lakni, ahol az ismerőseim nagy része él, ahol lovasprogramok vannak, képzőművészet, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tudok adni. Ami olyan, mint amit én hoztam otthonról. Nem a közeli jövőben, de azért tervezzük azt is, hogy legyen Hanninak kistestvére. Két-három év múlva, reméljük, érkezik egy második gyermek, ha Isten is úgy akarja” – árulta el Gabi.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy miken ment keresztül Gabi, mire országosan ismert előadó lett, vagy arra, hogy milyen lehet egy osztályfőnöki óra, amelyet Tóth Gabi és Pápai Joci tart, akkor keresd a hot! magazin szerdai lapszámát.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás