Kiderült! Ennyi időt töltött a fogdán Oláh Gergő

Az énekesnek egyszer már bevonták a jogosítványát. Aztán újra autóba ült és rajtakapták.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.19.
botrány gyorshajtás oláh gergő bűntetés

Több gyorshajtás és néhány szabálysértés miatt vonták be Oláh Gergő jogosítványát, aki ennek ellenére autóba ült, és miután elkapták, három napra fogdába is került. Úgy tudni, már vadásztak rá a rendőrök az utóbbi időben.

Oláh Gergő három napot a fogdán is eltöltött Fotó: Cser Dániel

Az ügy pikantériája ezenfelül, hogy korábban az énekes a rendőrség kampányarca volt.

Már vadásztak rá, mert notórius gyorshajtó. Mivel 2015-ben szerepelt egy rendőrségi kampányban és klipben, amely a roma fiatalok számára népszerűsítette a rendőri hivatást, azt hitte, »sérthetetlen«. Vélhetően ezért is mert autóba ülni, miután bevonták a jogosítványát

– mondta egy bennfentes rendőrségi forrás a Blikknek.

Oláh Gergő a közösségi oldalán ismerte el, hogy ő a „nógrádi celeb”, akiről cikkeztek.

„10 éve az életem nagy részét autóban töltöm. Olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez, így lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés, így sajnos össze is jött a 10 év alatt annyi büntetőpont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre! Ez idő alatt voltak olyan esetek, amikor sehogy nem tudtam megoldani, hogy eljussak fontos helyekre, így sajnos autóba ültem!” – kezdte bejegyzésében Gergő, aki fontosnak tartja kiemelni, hogy 10 éve van jogosítványa, és közel 1 millió kilométert már biztosan levezetett.

Meg is kaptam érte a büntetésem! A következőket szeretném tisztázni, a félreértések miatt! 10 éve VAN JOGOSÍTVÁNYOM! Több mint 1 millió kilométert vezettem le! Soha nem volt semmilyen balesetem! Nem vagyok tökéletes, hibáztam, de tanultam belőle! Jobban figyelek ezután! Megtanultam egy életre, hogy a felelőtlen, meggondolatlan döntéseknek mindig lesz negatív következménye! Ezt Ti se felejtsétek el!

– hangsúlyozta az énekes.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás