Hatalmas csalódás! Katalin hercegné nem számított rá, hogy a sógora így viselkedik vele

Katalin hercegné és Harry herceg viszonya már közel sem olyan kiegyensúlyozott, mint korábban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.23.
Királyi balhé Katalin hercegné Meghan Markle Harry herceg Vilmos herceg botrány a királyi udvarban

Az Amerikában élő előkelőség az elmúlt években több alkalommal megbántotta családját, idén decemberben a Netflixen megjelenő Harry & Meghan című hatrészes dokumentumfilm-sorozat okozott óriási galibát - írta meg az US Weekly.

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KATALIN hercegnõ
Katalin hercegné hatalmasat csalódott Harry hercegben Fotó: Matt Porteous

Wales hercege és hercegnéjének nem voltak elájulva attól, miután megjelent a Harry és Meghan életét bemutató alkotás. A sorozat eléggé megosztóra sikerült. Egyeseknek szimpatikus volt az, hogy a pár előállt az igazságukkal, míg mások szerint hatalmas tiszteletlenség volt, amit a királyi családdal szemben elkövettek.

Meghant elsősorban amiatt kritizálták, mert gúnyt űzött abból, hogy a királynő előtt pukedliznie kellett. Katalint és Vilmost pedig egy túl formális és kissé rideg párosnak állították be a filmben.

Bár ezeket a hercegné mondta, mégis ott ült mellette a férje, aki akár szabotálhatta is volna a felvételt, végül nem lépett közbe. Csendben hallgatta, ahogy a felesége rossz színben tünteti fel a családját.

Katalin sértve és elárulva érzi magát, nem számított rá, hogy Harry így viselkedik vele, főleg azután, hogy régen mennyire közel álltak egymáshoz

- magyarázta egy bennfentes.

A forrás azt is elárulta, hogy Vilmos, mint leendő király tervezi-e, hogy bosszút áll öccsén vagy sem.

Vilmosnak nincs a tervei között, hogy előálljon, és elmondja a történetet a saját nézőpontjából, vagy nyíltan bosszút álljon. Megőrzi méltóságát, és tovább folytatja a munkáját

- mondta.

A trónörökös hatalmasat csalódott testvérében, amiért negatív színben tüntették fel őket és abban a hitben élt, hogy végre kibékülhetnek.

Vilmos abban reménykedett, hogy végre továbbléphetnek a 2021-es Oprah-interjú után, de azzal, hogy Harry kiteregette a szennyest, csak még több konfliktust és visszalépést okozott a testvérek kapcsolatában

- nyilatkozta a bennfentes.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás