Bochkor Gábor nem fogta vissza magát! Kulcsár Edináékat kritizálta

A divatmárkákkal való felvágás szúrta a szemét a rádiósnak.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.08.
kritika hamisítvány beszólás

Már Bochkor Gábor sem tudta szó nélkül hagyni, hogy Kulcsár Edina és partnere, G.w.M talpig Gucci-szettben mutatkozott, az erről készült fotót itt tudjátok megtekinteni. A drága luxusmárkáról pedig az a véleménye a rádiósnak, hogy nem feltétlen eredetiek a göncök, amelyek a celebpároson láthatóak.

A rádiós nem rejtette véka alá a véleményét /Fotó: Móricz István

Az egész történet onnan indult, hogy a kommentelők szétszedték Edináékat a modell Instagram-oldalán, rengetegen replikának tartják a rajtuk látható ruhákat. Ehhez hasonló gondolatai voltak Bochkor Gábornak is – szúrta ki a Bors.

„Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen. Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte a követőitől, hogy »mutassam meg a blokkot?« ...Valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez »Balkániában« történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxus rapperként nem tudsz turkálóból öltözködni” – fogalmazta meg gondolatait a témában Bochkor.

A műsorvezető szerint egyébként nem bűn, de elég ciki, hogyha hamis nagy márkákba öltöznek fel a magukat gazdagnak beállító sztárok. Bochkor Gábor elismerte, hogy neki is vannak replikái, azonban ügyel rá, hogy ne viselje őket, inkább elajándékozgatja. Hozzátette a műsorban: „Nekem kifejezetten jól esik, ha lebukik valaki hamisítvány Guccival.”

 

A dosszié további cikkei

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás