Alig egy hét van hátra, de Curtis már odavágott ellenfelének





Napi két edzéssel készül a nagy bokszmeccsre a népszerű rapper.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.22.
Módosítva: 2022.12.22.
beszólás Curtis


Széki Attila Curtis egy elképesztő népszerűségnek örvendő bokszgálára készül hetek óta, melyet december 27-én, a csehországi Brnóban rendeznek meg. A Fight Night Challenge esemény sztárharcosok és celebek összecsapásait hozza a nézők elé, ám a legkevésbé sem baráti ökölvívásról van szó: férfias küzdelmekre számíthatnak a nézők – írja a Bors.


A Borsnak exkluzív interjút adott a rapper, akit elkísértünk az esemény sajtótájékoztatójára, amit a révkomáromi Game World Europa kaszinóban tartottak. A helyszínre érkezve azonban rossz hírekkel szembesült Curtis: kihívója, a szlovák színekben induló szintén rapper, Rytmus lebetegedett, így nem tudott eljönni az eseményre.

Curtis férfias küzdelemre számít Fotó: Gleb Valentinovich


 

Sajnálom, hogy Rytmus nincs itt. Egy félkarú katonával nem dicsőség kiállni. Drukkolok neki, hogy gyorsan felépüljön, és üzenem: sok méz, tea, és lehet, hogy küldök egy üveg pálinkát a náthájára, akkor biztosan meggyógyul a kis beteg! 

– kezdte kissé szurkálódva Curtis, majd hozzátette: ismeri és tiszteli vetélytársa munkásságát. Elismeri, hogy némiképp tapasztaltabb nála a bokszban, de mindképpen érdemes felkötnie a gatyát.
 

A realitydzsungel óta az edzőmmel, Garai Lajossal napi kétszer edzünk, de vehetjük úgy, hogy már gyerekkorom óta erre gyúrok: mindig elkéstem otthonról, mert az utcán verekedtünk, anyám vert érte fakanállal, de olyanokat, hogy Rytmus nem érhet a nyomába….

 – viccelődött tovább a rapper, aki tisztában van vele, hogy vetélytársa már túl van több hasonló megmérettetésen. Curtist ez nem riasztja el, egy cél mozgatja: nyerni akar!
 

A rapper bevallotta: édesanyja fakanállal sokszor elverte Fotó: Bors

 

Ha két férfi bemegy a ringbe egy bokszmérkőzés keretein belül, akkor azt gondolom, hogy az a meccs az utolsó leheletükig tart.
Komoly, férfias küzdelemre számíthatunk

 – hangsúlyozta Curtis, aki erősségét nem árulta el, mert szeretné, ha meglepetésként érné a kihívóját. Curtisnek nagyon fontos a határokon túli magyarság, és tudja, rengetegen drukkolnak neki Felvidéken is. A bevonuló dalválasztása is éppen ezért esett az Ismerős Arcok – Nélküled című dalára.





 





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás