RETRO RÁDIÓ

Alig egy hét van hátra, de Curtis már odavágott ellenfelének

Napi két edzéssel készül a nagy bokszmeccsre a népszerű rapper.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.22.
Módosítva: 2022.12.22.
beszólás Curtis


Széki Attila Curtis egy elképesztő népszerűségnek örvendő bokszgálára készül hetek óta, melyet december 27-én, a csehországi Brnóban rendeznek meg. A Fight Night Challenge esemény sztárharcosok és celebek összecsapásait hozza a nézők elé, ám a legkevésbé sem baráti ökölvívásról van szó: férfias küzdelmekre számíthatnak a nézők – írja a Bors.


A Borsnak exkluzív interjút adott a rapper, akit elkísértünk az esemény sajtótájékoztatójára, amit a révkomáromi Game World Europa kaszinóban tartottak. A helyszínre érkezve azonban rossz hírekkel szembesült Curtis: kihívója, a szlovák színekben induló szintén rapper, Rytmus lebetegedett, így nem tudott eljönni az eseményre.

Curtis férfias küzdelemre számít Fotó: Gleb Valentinovich


 

Sajnálom, hogy Rytmus nincs itt. Egy félkarú katonával nem dicsőség kiállni. Drukkolok neki, hogy gyorsan felépüljön, és üzenem: sok méz, tea, és lehet, hogy küldök egy üveg pálinkát a náthájára, akkor biztosan meggyógyul a kis beteg! 

– kezdte kissé szurkálódva Curtis, majd hozzátette: ismeri és tiszteli vetélytársa munkásságát. Elismeri, hogy némiképp tapasztaltabb nála a bokszban, de mindképpen érdemes felkötnie a gatyát.
 

A realitydzsungel óta az edzőmmel, Garai Lajossal napi kétszer edzünk, de vehetjük úgy, hogy már gyerekkorom óta erre gyúrok: mindig elkéstem otthonról, mert az utcán verekedtünk, anyám vert érte fakanállal, de olyanokat, hogy Rytmus nem érhet a nyomába….

 – viccelődött tovább a rapper, aki tisztában van vele, hogy vetélytársa már túl van több hasonló megmérettetésen. Curtist ez nem riasztja el, egy cél mozgatja: nyerni akar!
 

A rapper bevallotta: édesanyja fakanállal sokszor elverte Fotó: Bors

 

Ha két férfi bemegy a ringbe egy bokszmérkőzés keretein belül, akkor azt gondolom, hogy az a meccs az utolsó leheletükig tart.
Komoly, férfias küzdelemre számíthatunk

 – hangsúlyozta Curtis, aki erősségét nem árulta el, mert szeretné, ha meglepetésként érné a kihívóját. Curtisnek nagyon fontos a határokon túli magyarság, és tudja, rengetegen drukkolnak neki Felvidéken is. A bevonuló dalválasztása is éppen ezért esett az Ismerős Arcok – Nélküled című dalára.

 

Ezeket olvastad már?
Brutálszexi fotóval jelentette be várandósságát az Ázsia Expressz sztárja

Brutálszexi fotóval jelentette be várandósságát az Ázsia Expressz sztárja

Csúnyán félreértették Feng Ya Out a rajongók

Csúnyán félreértették Feng Ya Out a rajongók

„Ha megtudom, melyik utcában van, messze elkerülöm” – Rékasi gyűlöletcunamit indított Szabyest ellen

„Ha megtudom, melyik utcában van, messze elkerülöm” – Rékasi gyűlöletcunamit indított Szabyest ellen

Íme Tóth Vera csodálatos karácsonyi videóklipje – ez lesz az advent slágere

Íme Tóth Vera csodálatos karácsonyi videóklipje – ez lesz az advent slágere

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás