RETRO RÁDIÓ

„Nagy lángon égünk, nem simogatjuk egymás lelkét” – az Ázsia Expressz sztárjai a magánéletükről vallottak

Már tizenhét éve szeretik egymást, és bár olykor olaszos vitákat folytatnak, képtelenek haragot tartani. Ám az ő életükben is volt egy olyan időszak, ami megviselte a kapcsolatukat!Megosztás
Szerző: metropol
2022.11.02. 09:30
mindennapok

Mindössze 25 és 21 évesek voltak, amikor egymásra találtak, azóta pedig már van egy tízéves kislányuk is, Zoé. Rengeteg mindent megéltek a közös idő alatt, azt pedig az Ázsia Expresszben is őszintén megmutatják, hogy milyenné formálták közben egymást.

– Életünk leghúzósabb időszaka volt ez, a fizikai és lelki megterhelés miatt. Távol voltunk a kislányunktól is, ez pedig terhet rótt ránk. Kétélű dolog ez: nagy erőt adott a teljesítésben, ha mélyen voltunk, pluszlöketet, ám másrészről hátráltatott minket a hiánya – árulta el Ernő, hozzátéve: a lányuk azzal a jó tanáccsal engedte útnak őket, hogy nyerjék meg a versenyt.

Zoé végig szurkolt is a májusi forgatások idején, ám a hosszú hetek közben számára is akadt mélypont – közben viszont természetesen lelkes is volt, no meg nagyon büszke a szüleire, akik a műsorban nem kerülték a konfliktusokat, ám nem is keresték azokat.

„Mindenen tudunk vitázni”

Mindössze az igazságérzet, a becsület miatt forrtak olykor bennük az indulatok, de ez nem csak Ázsiában, itthon is így van velük. Olykor egymással is összekapnak ugyan, de mindig őszinték – és ezt a forgatások során sem hazudtolták meg.

– Mi nagy lángon égünk, nem simogatjuk egymás lelkét, de nincs haragtartás köztünk, gyorsan lezajlanak és lepörögnek a viták. Könnyedén lezárjuk, nincs jelentősége számunkra – mesélte Darinka.

– Mindenen tudunk vitázni: azon, hogy miért feketét veszek fel, vagy miért most csinálok éppen kávét. Jelentéktelen dolgokon.

A nagy dolgokat viszont mindig át tudjuk beszélni – tette hozzá a színész, aki tisztában van vele, hogy olykor figyelmetlen férfiként odabök egy-egy nem odaillő mondatot, ám akkor elnézést is kér a szerelmétől.

Ennyi idő alatt sok kicsi hullámvölgyük volt, ám mindössze egy komoly – annak is már jó pár éve.

– Amikor bedőltek a svájcifrank-hitelek, nekünk is volt egy masszív, egy vállalkozáshoz köthető. Abba belerokkantunk: egy évünk arról szólt, hogy minden hónapban próbáltuk tömögetni a lyukakat. Ha az ember belekerül egy pénzügyi spirálba, az elkezd rámászni a kapcsolatra is, de voltunk annyira stabilak, hogy át tudtuk vészelni – emlékeztek.

Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt arról is beszélt a szerdán megjelenő Hot! magazinnak, hogy mi a boldogságuk titka.

 

Ezeket olvastad már?
Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás