Megdöbbentő, ami kiderült: Pécsi Ildikónak Szűcs Lajos előtt volt egy másik házassága is





Megjelent a színművésznő életéről szóló könyv, amelyből meghökkentő rejtélyek derültek ki.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.03.
A nagy titok

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, a Pécsi Ildikó életéről szóló könyvet fogadott fia, L. Péterfi Csaba írta. Az „Úgy, ahogy volt” című kiadványból rengeteg minden kiderült, többek között az, hogy a színművésznőnek volt egy eltitkolt házassága, amiről Szűcs Lajos sem tudott.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A Blikk információi szerint, Péterfi L. Csaba a könyv megírása közben egy hihetetlen sztorival is találkozott: kiderült ugyanis, hogy a színésznőnek volt egy eltitkolt házassága – írták az oldalon.

Ildikó történeteiben volt, amit nem értettem: miért nem ment hozzá a nagy szerelméhez, William Bukovihoz? Meglepő választ kaptam a kérdésemre: azért, mert akkor már volt egy férje. Soha nem mesélt erről, de rábukkantam a levelezésre, amiben Ildikó megírta a szüleinek, hogy feleség lett. Ez is nagyon rá vallott, hogy levélben tájékoztatta az édesanyját és az édesapját. Először azt hittem, rosszul vannak dátumozva a levelek. Aztán rájöttem, hogy nem: Ildikónak volt egy házassága még Szűcs Lajos előtt. Mit ne mondjak, sokkoló volt a felfedezés” – rántotta le a leplet Pécsi Ildikó fogadott fia.

„Érdekes belegondolni, hogy ha nincs ez a házasság, talán minden másképp alakul, talán hozzámegy Bukovihoz. Szűcs Lajos jókor volt jó helyen. Éppen akkor adódott a lehetőség, hogy elvegye Ildikót, amikor már jogi akadálya sem volt. Valószínűleg erről a házasságról Lajos bácsi sem tudott” – idézték Csaba szavait a Blikk oldalán.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás