Hurrá! Összeálltak a magyar retro sztárok





Bebe, a Back II Black, Bedhy, a Bestiák és Julian, a ShyGys egykori tagjai éneklik az ismert magyar és külföldi dalokat egyvelegként előadva, azaz szünet nélkül biztosítva a szakadatlan bulihangulatot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.21.
színtiszta buli

A zenekar megalapításának ötlete egy éve vetődött fel a tagokban, s egy közel féléves próbafolyamat után nyár elején állt először színpadon a Melody Maker. Néhány fellépésen már túl vannak, hatalmas siker fogadta az ismert sztárokat. A színpadi showkoncert koncepciója egyedülálló, hiszen a dalok medley formában, azaz mix/egyvelegként szólalnak meg. Csakis a legismertebb, legfülbemászóbb részletek hangzanak el. Semmi sallang, csak a színtiszta buli.

„Az alap ötlet az volt, hogy ne „csak” dalokat játsszunk, hanem előadók vagy különböző zenei korszakok egyvelegeit, mert így lényegesen intenzívebb a koncertélmény – mesélte Bebe.

A zenei repertoár dramaturgiai kiegészítőjeként, nagy hangsúlyt kap a színpad látványvilága is. A zenekar mögött felállított LED falon megjelenített animáció a showműsor fontos eleme, a dalok mondanivalójához, a színpadi koreográfiához illeszkedik minden mozzanata. A showműsor meghatározó eleme az egyedi tervezésű öltözet is, amelyet Már Róbert divattervező álmodott színpadra.

„Imádunk együtt zenélni, hosszú évek óta tartó baráti viszony van a zenekar tagjai között. Hetente kétszer-háromszor próbálunk, s bizony sokszor éjszakába nyúló sztorizgatásba torkollik a gyakorlás – nevetett Bedhy.

„Az élő zene varázsa lenyűgöző és nem csak számunkra, hiszen a közönség is sokkal inkább lázba jön, ha nyolc zenészt lát együtt muzsikálni – hangsúlyozta Julian.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás