M. Dobos Marianne: A tévézés a második gyermekem





M. Dobos Marianne műsorvezetőként megtalálta a tökéletes egyensúlyt a karrierje, a gyereknevelés és a házassága között. 17 éve van a szakmájában és úgy érzi révbe ért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.30.
képernyő

M. Dobos Marianne a Hír TV műsorvezetője egy szerencsés véletlennek köszönhetően kezdte el a televíziózást, aminek már 17 éve szerelmese. 

– Kommunikációt, azon belül PR irányt választottam, amikor felsőoktatásban tanultam. Mindig inkább háttérmunkát szerettem volna, de adódott egy lehetőség Szekszárdon a megyei tévénél. Fölvettek próbaidőre, aztán végül akkora szerelem lett, hogy a próbaidő után ott maradtam – mesélte lapunknak Marianne, aki hozzátette, hogy úgy érzi, valójában a televíziózás választotta ki őt. 

Fotó: M. D. M



Témák a mindennapi életből

Marianne lelkes munkája iránt és szinte minden témakör érdekli. Forgatott kulturális portréműsorokat, főzőműsort, politikai műsorokat is, témáit pedig a mindennapi életből meríti. 

– Mikor elmegyek egy kiállításra, akkor a kultúra foglalkoztat, ha háztartást vezetek, akkor gazdasági szempontból nézem a dolgokat magam körül. A politika közélet ugyanúgy körülöttünk van, foglalkoztat mindenkit, vagy érint mindenkit, és ezért érdekel engem is – magyarázta a műsorvezetőnő, aki eddigi munkája során minden olyan fronton kipróbálhatta magát, ami érdekelte, egyedül a bulvárba nem kóstolt bele, de úgy érzi az nem is lenne az ő asztala.

– Én a szárazabb témákat szeretem egy picit emberközpontúvá tenni – árulta el a műsorvezető, aki jelenleg a Hír TV Napi aktuális című műsorában látható. – Már jó pár éve úgy érzem, hogy révbe értem és azt csinálom amit szeretnék.

Fotó: M. D. M


 Marianne a szerelmet is hivatásának köszönhetően találta meg

Marianne a szintén műsorvezetőként dolgozó M. Kovács Róbert személyében találta meg a boldogságot, akivel idén össze is házasodtak. Megismerkedésük idején még nem dolgoztak egy helyen, de most már munkatársak a Hír TV-nél. Ügyelnek arra, hogy „ne vigyék haza a munkát”.

– Tudatosan igyekszünk elszeparálni ezt a két területet, pontosan azért, hogy ne okozzon problémát – mesélte. Férjével különböző területeken dolgoznak a tévénél, de együtt is gördülékenyen vezetnek műsort. – Amikor közös műsorban voltunk, akkor segített, hogy ismerjük egymást, és akár a másiknak a nézéséből tudjuk, hogy mi a következő lépés.


 „A fiam beleszületett a média-munkamorálba”

Marianne-ak első házasságából született egy fiúgyermeke, Gábor, aki 15 éves lesz.

– Már dolgoztam, amikor várandós lettem. Mondhatjuk úgy, hogy a fiam beleszületett a média-munkamorálba, abszolút flexibilisen neveltem. Hála istennek ez soha nem okozott problémát. Mindig össze tudtam egyeztetni a munkát a gyermekneveléssel – árulta el a műsorvezető. – Ugyanakkor voltak segítségeim. Az édesapjával, a volt férjemmel nagyon jól össze tudtuk egyeztetni a munkarendünket, ő is szakmabeli. A nagyszülők is vigyáztak rá, bébiszittert egyszer sem kellett fogadnom. Igyekeztünk úgy megoldani, hogy a fiam ne érezze azt, hogy ő hátrébb szorul és ezt a főnökeimmel is meg tudtam beszélni. A tévézés a második gyermekem. 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás