Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren: ezt kell tenned, hogy ott legyél

A Budapest Airport tavaly forgatta újra Korda Györggyel a Reptér című dal videóklipjét. A repülőtér üzemeltetője a Korda–Balázs házaspár bevonásával most videópályázatot hirdet: a legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zártkörű repülőtéri koncertre.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.11.25. 06:30
lobog a szélzsák

Korda György újraforgatott Reptér című dalának videóklipje a YouTube-on már csaknem 5 és fél millió megtekintésnél jár, nemrég szerethető TikTok-mémmé vált, a Puskás Arénában pedig futballválogatottunk több mérkőzése előtt is felcsendült.

Zártkörű koncert legendás helyszínen

A repülőtér üzemeltetője a Korda–Balázs házaspár bevonásával most videópályázatot hirdet: a legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zártkörű repülőtéri koncertre, aminek a legendás 1. Terminál lesz a helyszíne. A november 30-ig tartó videópályázat alkotásait ötfős zsűri, vagyis Korda György és Balázs Klári, Lakatos Márk médiaszemélyiség, Nagy Bogi énekesnő és Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese értékeli majd.

„Szárnyaljanak az ötletek”

Az örökzöld sláger gyakorlatilag összeforrt a budapesti repülőtérrel, a videóklip modernizált verziójának köszönhetően pedig Korda György vezetésével milliók járhatták be nemzetközi légikikötőnk régi és új helyszíneit.

„Az 1. Terminál december 9-én egy egyedülálló Korda György–Balázs Klári fellépésnek ad helyet. Izgatottan várjuk a Reptér című dalt is, ami ennél gyönyörűbb és autentikusabb helyszínen nem is hangozhatna el. Mindig törekszünk arra, hogy az utasok mellett a közvélemény felé is közvetítsük, mennyire pezsgő, élettel teli és sokszínű hely a repülőtér. Bízunk benne, hogy sok kreatív pályamunka érkezik, számítok rá, hogy zsűriként nehéz dolgunk lesz. Szárnyaljanak hát az ötletek!” – foglalta össze Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese, a zsűri elnöke.

Slágerotthon

„Hiába áll mögöttünk több ezer fellépés, ez mindenképpen kivételes este lesz a pályafutásunkban, mivel a repülőtér tulajdonképp a slágerünk otthona is. Klárikával tűkön ülve várjuk, hogy a fiatalok milyen videókkal rukkolnak elő” – mondta Korda György a koncertről és a videópályázatról.

Fotó: Budapest Airport

 

Ezeket olvastad már?
Dráma a stúdióban! Hiába nyújtott remek produkciót, a Sztárban Sztár leszek! újabb kiesője - Videó!

Dráma a stúdióban! Hiába nyújtott remek produkciót, a Sztárban Sztár leszek! újabb kiesője - Videó!

Kiderült II. Erzsébet titka: így reagált először Diana halálára

Kiderült II. Erzsébet titka: így reagált először Diana halálára

Ezt üzente a súlyos betegeknek a három operáción átesett Bangó Margit

Ezt üzente a súlyos betegeknek a három operáción átesett Bangó Margit

Falatnyi bikiniben domborít a magyar szépségkirálynő, nincs mit takargatnia

Falatnyi bikiniben domborít a magyar szépségkirálynő, nincs mit takargatnia

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik