Jennifer Lopez elárulta, ezért vette fel Ben Affleck nevét





Az énekesnő elmondta, miért tette meg ezt a nemes gesztust. Lopez arról is beszélt, hogy a férje felveszi-e az ő nevét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.12.
családi hagyomány

A nyár egyik legnagyobb örömhíre volt, amikor kiderült, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck összeházasodott. Úgy néz ki, hogy a szerelmesek boldogabbak, mint valaha, és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a világhírű énekesnő felvette férje nevét.

Jennifer Lopez felvette Ben Affleck nevét Fotó: Instagram

A júliusi esküvő kapcsán a New York Times még egy cikket is közölt, pontosabban JLo azon döntéséről, hogy felvette Affleck nevét, azaz hivatalosan Jennifer Lynn Affleck lett belőle – írja az USA Today.

A cikk írója akkor amiatt adott hangját aggodalmának, hogy Lopez döntése a feminista eszmék ellen irányul.

Az énekesnő most erre a felvetésre így reagált:

„Mi? Tényleg? Az emberek ettől továbbra is Jennifer Lopeznek hívnak majd. De a hivatalos nevem Mrs. Affleck lesz, mert összetartozunk. Férj és feleség vagyunk, erre én büszke vagyok, nincs ezzel semmi gond.”

Felmerült az a kérdés is, hogy Affleck vajon felveszi-e Lopez nevét, de az énekesnő szerint ez egy erőltetett és cseppet sem romantikus döntés lenne a részükről.

„Én irányítom a saját életemet, teljesen megértem, hogy valakinek ellenérzése van ezzel kapcsolatban, nincs is baj, így van rendjén. De ha valaki tudni akarja, mik a valódi érzéseim a névkérdést illetően: hát szerintem nagyon romantikus. Tradíciót, romantikát hordoz magában, én egy ilyen csaj vagyok.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás