RETRO RÁDIÓ

Horváth Boldi bejárta fél Európát: történelmi pillanatot élt meg a Sztárban sztár versenyzője – Videó!





Horváth Boldi Londonban, Barcelonában és Szlovéniában forgatta a Kelemen Kabátban legújabb klipjét. Így történt, hogy éppen a brit fővárosban volt, amikor bejelentették II. Erzsébet halálát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.13.
kaland

Éppen a Buckingham-palota előtt sétáltak Londonban, amikor bejelentették II. Erzsébet királynő halálát.

„Elképesztő volt, mindannyian megborzongtunk, ilyen lehet, amikor szó szerint megcsap valakit a történelem szele” – mesélte Boldi. „Nagyon megható volt látni, hogy a britek tényleg mennyire hagyománytisztelők, az emberek sírtak, igazán őszintén gyászoltak.”

Nem tudom címmel készült el a Kelemen Kabátban legújabb dala, amelyben Horváth Boldi egy elmúlt szerelem számára legszebb pillanatait idézi fel. A képsorokból kiderül, hogy a kapcsolat ugyancsak élménydús volt, és nem merült ki a reggeli közös fogmosásból és tévénézésből: a szerelmeseknek rengeteg közös élményük lett a sok utazás során, amelyre Boldi most nosztalgiával emlékszik vissza azzal az érzéssel, hogy már sikerült lezárnia a múltja ezen szakaszát.

c

A forgatás miatt bejárták fél Európát ahhoz, hogy elkészíthessék a klipet. Forgattak Barcelonában, Londonban és Szlovéniában. Egy-egy városban nem tudtak nagyon sok időt tartózkodni, de az ott töltött időszak annál élménydúsabb volt számukra.

Nem csak Londonban, Szlovéniában is kalandosra sikerült a forgatás, amikor a hegyen mentek felfelé egy olyan szűk úton, ahol csak egy autó fér el:

„Nekem borzalmas tériszonyom van, így aztán lepergett előttem az életem, amikor ezen a keskeny úton vissza kellett tolatnunk, mert jött egy autó szembe velünk ” – folytatta az élménybeszámolót. „Alattunk a több száz méter szakadék, természetesen szalagkorlát nélkül, esküszöm, ki sem mertem nyitni a szemem” – emlékezett vissza.

A klip megjelenésével egy időben a Kelemen Kabátban egy másik nagy bejelentéssel is megörvendeztette a rajongóit: 2023. február 10-én az Akvárium Nagy Halljában tartják a Józsi album lemezbemutató koncertjét.

 





Ezeket olvastad már?
„Nem győztem le, bennem van” – őszintén vallott súlyos betegségéről Céline Dion

„Nem győztem le, bennem van” – őszintén vallott súlyos betegségéről Céline Dion

Rúzsa Magdi: „Ha egy nap születne még egy gyerekem, nagyon másképp csinálnám”

Rúzsa Magdi: „Ha egy nap születne még egy gyerekem, nagyon másképp csinálnám”

Fájdalmas vallomás: kiszakadt a csinos tévés dobhártyája

Fájdalmas vallomás: kiszakadt a csinos tévés dobhártyája

Kínos! Összeveszett a gyerekeken Harry és Meghan

Kínos! Összeveszett a gyerekeken Harry és Meghan

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás