RETRO RÁDIÓ

Érzelmes vallomások! Bodrogi Gyula ezt mondta unokájának, Enikőnek





Gyerekként ő tapsolhatott színpadon álló nagyapjának, az elmúlt hónapokban a Kossuth-díjas színművész ámulhatott unokája tévés szereplésén.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.16.
verseny

A közös interjúra érkező nagyapját a 18 éves lány boldogan ölelte át, mivel az X-Faktor által diktált őrületes munkatempó miatt nagyon ritkán tudtak találkozni. Ezért Bodrogi Gyula gondolt egyet, és meglátogatta egyik próbáján Enikőt, de az élő adásokat inkább otthoni karosszékéből izgulta végig.

Fotó: hot! magazin

Nagyapa szerint minden rosszban van valami jó, vagyis fogjam fel úgy, hogy több ezer jelentkezőből az ötödik helyig jutottam – kezdte Enikő. – Nem is vagyok szomorú, inkább hálás a rám szavazóknak. Rengeteg új élmény és kihívás előtt állok, már alig várom!

„Egyedül kellett megoldanom a lányos gondjaim”

Enikő színművész nagyszülei, Bodrogi Gyula és Voith Ági büszkék lányunokájukra, aki nemcsak csodás énekhanggal bír, de izgatja a pénzvilág is. Ezen a területen szeretné jövőre megkezdeni egyetemi tanulmányait.

– Mindig kell stabil pont az életben, nekem ez a business-management szak lenne – állította Enikő. – Születésemtől kezdve imádok énekelni, ám néhány éve a pénzvilág is vonz. Az éneklést nem hagyom abba, a mentorom segítségével tovább haladok ezen az úton, de közben szívesen dolgoznék édesapám cégében, ahogy jelenleg a bátyám. Három éve váltak el a szüleink, én inkább apuval és Bencével maradtam, majd anyu Olaszországba költözött. Eleinte nagyon hiányzott, 15 évesen egyedül kellett megoldanom a „lányos” gondjaim. Apuval mindig is jól kijöttünk, ám bizonyos témákat vele nem lehet megbeszélni. Mára anyuval elsimultak a konfliktusaink, minden adásra iderepült miattam. Apu és a nagyszüleim mindig itt vannak, támogatnak: ők buzdítottak az X-Faktorra is! Nélkülük nem tartanék ott, ahol most.

A teljes cikket a szerdán megjelenő Hot! magazinban olvashatod!





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Miló Viki világbajnokságra készül

Miló Viki világbajnokságra készül

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás